Recent Movies

American Hustle

 Ξεκινώντας για τον πλησιέστερο κινηματογράφο μη σκεφτείς ούτε για μια στιγμή ότι αυτό που θα δεις περιγράφεται στον τίτλο!!! Σαφώς και είναι μια ιστορία εξαπάτησης, προφανώς σε όποια τέτοια παίζει και λίγο από μαφία, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχει δράση & έγκλημα όπως πιθανώς φαντάζεσαι! Το American Hustle είναι μια δραματική ταινία με πολύ συναίσθημα, αγάπη και έρωτα. Βεβαίως και με αρκετά scorses-ικα στοιχεία και χιούμορ,βασισμένη στην επιχείρηση του  FBI με κωδικό όνομα ABSCAM. Ως τέτοια λοιπόν και μόνο πρέπει να την κρίνεις-βαθμολογήσεις-περιγράψεις. 

 Παρουσιάζει την ιστορία του Irving Rosenfeld (Christian Bale), ενός επαγγελματία απατεώνα που με την βοήθεια της μοναδικής του αγάπης Sydney Prosser (Amy Adams) εξαπατούν πολυυυ κόσμο και κερδίζουν ακόμα περισσότερα χρήματα! Για κακή τους τύχη στο δρόμο τους θα βρεθεί ένας φιλόδοξος πράκτορας του FBI, Ο Richard "Richie" DiMaso (Bradley Cooper). 

Θα καταφέρει να τους παγιδεύσει και να συλλάβει την αγαπημένη του Irving, Sydney. Μόνη διέξοδος πια είναι η συνεργασία του πρώτου με το FBI και τον DiMaso με σκοπό να παγιδεύσουν πολιτικούς,μαφιόζους και μεγάλο-επιχειρηματίες σε αντάλλαγμα της ελευθερίας του ζεύγους. Βαλίτσες με βρόμικο χρήμα,Άραβες επενδυτές(εξου και το όνομα της επιχείρησης!) και θρυλικοί δολοφόνοι της μαφίας παρελαύνουν στην μεγάλη οθόνη, όλοι τους πιόνια στο απόλυτο κόλπο!

Μέχρι εδώ η περιγραφή! Η συνέχεια για όποιον/α το επιλέξει, στους κινηματογράφους. Σκηνοθετικά είναι πολύ καλοστημένη και οι πρωταγωνιστές σε  ερμηνείες που δεν τους έχουμε συνηθίσει. Ιδιαίτεροι όσο δε παει, ευτραφείς και με περμανάντ είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους ήρωες του φιλμ. Εφοδιαστείτε κατάλληλα λοιπόν για την 138λεπτη παραγωγή των Charles Roven, Richard Suckle, Megan Ellison  καθώς είναι και βαρετή δε ξέρω αν σας το πα...Καλή προβολή...!!!


ዞር 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger