We're the Millers

 Ένας συνοικιακός ντίλερ μαριχουάνας αναγκάζεται να αναλάβει τη μεταφορά μιας μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών από το Μεξικό στις ΗΠΑ. Για να μην κινήσει υποψίες, νοικιάζει ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο και μια οικογένεια, τους Μίλερ.

 Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια οι κωμωδίες έχουν καταλήξει βαρετές ως και κακόγουστες. Έχοντας στο νου μου ελάχιστες εξαιρέσεις όπως "Hangover", "Harold and Kumar" και δύο τρεις ταινίες ακόμα, έβαζα στοίχημα ότι πάλι θα τα κλαίω τα λεφτά μου. Βέβαια από το καλοστημένο τρέιλερ είχα μία ελπίδα ότι θα δω την Aniston με εσώρουχα! 

 Πάλι καλά που δεν έβαλα στοίχημα, η ταινία ήταν γεμάτη από σεξουαλικά τετριμμένα υπονοούμενα με πολύ μεγάλη δόση σχολικής αβελτηρίας κ χαζογυμνασιακού χιούμορ, όχι αυτό το κατάλοιπο της καφρίλας, αλλά αυτό που σου αφήνει το αυθόρμητο γέλιο να σε κάνει ρεζίλι στο σινεμά..... Τι άλλο να ζητήσεις από μία κωμωδία ?!

 Για τους ρόλους των εκ δια μέτρου αντιθέτων χαρακτήρων της τρελής και αλλοπρόσαλλης οικογένειας επιστρατεύτηκαν οι γείτονες του Sudeikis, ή κατά την ταινία David Clark, που ομολογουμένως αν έχεις τέτοιους γείτονες μη βγαίνεις από το σπίτι σου!!!





Director: Rawson Marshall Thurber  Writers: Bob Fisher, Steve Faber  Stars: Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Emma Roberts



π.



Share this article :

1 σχόλιο:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger