Prisoners

 Ο Kell Dover (Huch Jackman) ένας ξυλουργός στο επάγγελμα και βαθιά θρήσκος άνθρωπος ζει με την οικογένεια του στην επαρχία της Πενσιλβάνια. Βρισκόμαστε στην περίοδο των Χριστουγέννων και η οικογένειά περνά ήσυχα το βράδυ των Ευχαριστιών μαζί με τους γείτονες τους, τους Βirch. Μετά το δείπνο η κόρη τους Anna, εξαφανίζεται μαζί με την κόρη των Birch και ξεκίνα η αγωνιώδης αναζήτηση τους. Ο Kell μη μπορώντας να παραμένει άπραγος, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και αναζητά μόνος του την κόρη του περιπλέκοντας την ήδη σκοτεινή υπόθεση και κάνοντας την άκρως επικίνδυνη για την ζωή της  Anna και του ίδιου. Σύμμαχο σε αυτή την περιπέτεια θα έχει τον νεαρό Ντετέκτιβ Loki (Jake Gyllenhaal) αλλά και τον πατέρα του άλλου της Joy (η δεύτερη εξαφανισμένη!), Franklin Birch.

 Καθηλωτική ταινία βασισμένη στο σενάριο του Aaron Guzikowski και άψογα σκηνοθετημένη από τον Denis Villeneuve, το Prisoners ήρθε για να μαγέψει τους λάτρεις των σκοτεινών και τυχοδιωκτικών θρίλερ. Σε μια πλοκή που επί 2 και κάτι ώρες δεν βαριέσαι ούτε λεπτό, έρχεται να προστεθεί η ξεχωριστή και μάλλον από εδώ και πέρα σημείο αναφοράς ερμηνεία του Hugh Jackman, για να απογειώσει το φιλμ σε άλλα επίπεδα συγκαταλέγοντας το άνετα στις καλύτερες της χρονιάς! 

 Να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε και την πολύ καλή ερμηνεία του  Jake Gyllenhaal στο πλευρό του Jackman(που δεν ξέρω αν το ανέφερα...τα σπάει!!!) καθώς και την εξαιρετική φωτογραφία του Roger Deakins...Καλή προβολή...!!!


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger