The Sinister 2012


 Φέτος θα είναι η χρονιά των ταινιών τρόμου, είναι πλέον ξεκάθαρο. Το θέμα βέβαια είναι ότι οι ταινίες γέλιου και οι ταινίες τρόμου προϋποθέτουν έμπνευση και μεράκι. Μέχρι στιγμής, οι δύο ταινίες που έχουν προωθηθεί φαίνονται πολλά υποσχόμενες.
 Η πρώτη (The Possession) τυγχάνει εξαιρετικής κριτικής και μάλιστα προσωπικά θεωρώ ότι είχε καιρό να προβληθεί ένα τόσο δυνατό ψυχολογικό θρίλερ. Η δεύτερη ταινία που μας απασχολεί και στο σχετικό άρθρο, “The Sinister”, από το trailer κιόλας μας προκαλεί παρόμοια συναισθήματα.
 Δεν είναι μία ακόμη μεταφυσική ταινία, είναι μία κλασσική περίπτωση τυπικής αμερικάνικης οικογένειας, η οποία μετακομίζει σε ένα καινούργιο σπίτι και μετά από λίγο χρονικό διάστημα ανακαλύπτει ένα τρομερό μυστικό που ζει μέσα σε αυτό το σπίτι. Από το trailer θα καταλάβετε πολλά. Το κυριότερο είναι ότι αυτές οι δύο ταινίες που προανέφερα μοιάζουν πολύ, θα έλεγε κανείς ότι η δεύτερη είναι και αντιγραφή της πρώτης, όμως υπάρχει μία σημαντική διαφορά, ναι μεν υπάρχει ένας δαίμονας που ζει σε κουτί και κυριεύει μικρά παιδάκια, αλλά στο “The Sinister” η σκηνοθεσία και η αμεσότητα της ταινίας και της υποκριτικής ικανότητας των ηθοποιών προσδίδει ένα μεγαλύτερο κύρος. Ο Ίθαν Χοκ  είναι εξαιρετικός σε ρόλο μάλιστα που δεν τον έχουμε συνηθίσει.










Director: Scott Derrickson Writers: Scott Derrickson, C. Robert Cargill Stars: Ethan Hawke, Juliet Rylance and James Ransone




π.

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger