Home » , , , » American Horron Story : Coven

American Horron Story : Coven

 Στην τρίτη σαιζόν της επιτυχημένης σειράς “American Horror Story”, η οποία θα προβληθεί στις οθόνες μας στις 9 Οκτωβρίου, έχοντας εξερευνήσει ένα στοιχειωμένο σπίτι και ένα στοιχειωμένο άσυλο, οι παραγωγοί της σειράς επιλέγουν αυτή την φορά να μας μεταφέρουν σε μία άλλη δεκαετία πιο σκοτεινή και προσηλωμένη στους αστικούς μύθους.

 Εποχή 1830 και οι μάγισσες του Σάλεμ και της Ορλεάνης έχουν την τιμητική τους, αιμομιξίες, φόνοι και μαγεία θα γεμίσουν και αυτόν τον χειμώνα μας με το ίδιο εξαιρετικό κάστινγκ ηθοποιών να αλλάζει πρόσωπα και ρόλους διαρκώς. Οι συνεχείς παραλληλισμοί του σήμερα με το 1830 δημιουργούν την γνώριμη ατμόσφαιρα του “American Horror Story” μέσα σε ένα χρονικό συνεχές μίας αστικής «αλήθειας» που λίγο πολύ ξεκινάει ως μύθος και οι εποχές την μεταφέρουν ως πραγματικότητα.

 Οι παραγωγοί υλοποίησαν μία αρκετά πρωτότυπη ιδέα. Μας απεικονίζουν ιστορίες της αμερικάνικης σύγχρονης «μυθολογίας» και μας ξεναγούν σε μέρη στοιχειωμένα και απόκρυφα. Η ιδέα βέβαια από μόνη της είναι καλή αλλά η ευλάβεια των παραγωγών στην ποιότητα των ηθοποιών είναι μοναδική, καθώς η υποκριτική τους ικανότητα είναι κορυφαία και αυτό βέβαια φαίνεται στην εναλλαγή ρόλων και χαρακτήρων του κάθε ηθοποιού μέσα σε αυτές τις σαιζόν που έχουμε παρακολουθήσει...


Creators: Brad Falchuk, Ryan Murphy Stars: Evan Peters, Jessica Lange, Lily Rabe

π. 
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger