Recent Movies

Wrath Of The Titans


Το γνωστό αρχαίο sequel του μύθου του Περσέα, εξολοθρευτή του Κράκεν, που κατεβαίνει στον λαβύρινθο των Ταρτάρων και σκοτώνει τον Μινώταυρο για να σώσει τον Δια και τον Ποσειδώνα απ’ τον Άδη και τον Άρη πριν απελευθερώσουν τον Κρόνο. Αν η πρώτη ταινία σας άρεσε..Μπράβο σας καταρχήν, ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσετε την άποψη σας στο τι θεωρείται ωραία ταινία και τι όχι αλλά ας το προσπεράσω για να μην πλατειάζω (χαχα καλό!!). Ετούτη εδώ ακόμα και έτσι να είναι, δύσκολα θα σας αρέσει  αφού τα βάζει όλα στο μπλέντερ και πετάει διάσπαρτα κομμάτια της Μυθολογίας από δω και από κει, πότε την Χίμαιρα που μαθαίνουμε ότι έχει πάρει "φλέβα" από Λερναία Ύδρα και πότε τον Μινώταυρο που τον σκότωσε ο Θησέας αλλά ώς άλλος κομπάρσος  στις "Οικογενειακές Ιστορίες" παίζει σε δεύτερο σερί επεισόδιο και εμφανίζεται πάλι για να τον ΞΑΝΑΣΚΟΤΩΣΕΙ (ο Ιησούς & η Madonna!!!!!), ο Περσέας...Πόσες φορές θα πεθάνεις ρε φίλε??? Μη πω για τον Άρη που δε το ξέραμε το μάθαμε και αυτό είναι πρόγονος του Rocky  του Balboa γιατί αλλίως δεν εξηγείται το ότι μιλάει λες και έχει "τραβήξει" κάνα 2 εγκεφαλικά, ευτυχώς δεν φωνάζει και αυτός "Adrian", οπότε μάλλον θα τα βάλετε με όποιον σας είχε πει σαν παραμύθι τις περιπέτειες του Περσέα, Δια και όποιου άλλου θεού, ημίθεου η τσαμπουκαλή της μυθολογίας στην παιδική σας ηλικία. Τα ΄πα και ηρέμησα ο άνθρωπος, μην αρχίσω τις μηνύσεις...Περιμένετε να βγει στο διαδίκτυο η στο Τηλέραμα γιατί για ΄κει το βλέπω, αν απ΄ την άλλη σας τρώει ο κ...ς σας να πάτε cinema, τι να πω...Κουράγιο θα περάσει! Αλλά να ξέρετε εγώ σας το ΄χα πει!6 και κάτι ψίχουλα γιατί το 3D  του είναι άπαιχτο και είναι το μόνο που το σώζει...







50/50

Ο Άνταμ,είναι ένας 27χρονος συγγραφέας ραδιοφωνικών προγραμμάτων που ανακαλύπτει ότι πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου,καθώς ο κολλητός του προσπαθεί να τον βοηθήσει όπως μπορεί, η κοπέλα του, Ρέιτσελ, αποδεικνύεται λιγότερο ιδανική παρτενέρ για τη συγκεκριμένη κρίση.Η ταινία είναι δραματική κωμωδία οπότε μη την πάρετε από φόβο,αφού παρουσιάζει την κωμική πλευρά του πρωταγωνιστή στην αναζήτηση τρόπου να διαχειριστεί ότι του συμβαίνει και πως αυτό επηρεάζει τις σχέσεις με την οικογένεια του,την κοπέλα και τον κολλητό του φίλο.Επηρεασμένο από αληθινά γεγονότα το 50/50 είναι μια αναμφίβολα καλή ταινία, πρωτότυπη που "περνάει" μηνύματα αγάπης,φιλίας,αναζήτησης στιγμών κωμικότητας ακομα και σε σοβαρες, όπως και αυτή καταστάσεις και σίγουρα αξίας της ανθρώπινης ζωής.

Haywire


Μια μυστική πράκτορας αναζητά εκδίκηση όταν ανακαλύπτει ότι την πρόδωσαν κατά την διάρκεια μιας αποστολής που της είχε ανατεθεί...Πρωταγωνιστεί η Μαντάμ Τζίνα Καράνο που είναι και πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών παρεμπιπτόντως αρα δικαιωματικά ρίχνει ξύλο στην ταινία αφού έχει και "πτυχίο",μαζί της ο Μάικλ Φασμπέντερ και ο "τώρα τελευταία εμφανίζομαι σε όλες τις ταινίες... και δεν γνωρίζω γιατί"...Channing Tatum,έχει και λίγο από Μπαντερας η ταινία και μια δόση από υπερήλικα Ντάγκλας.Δεν θα έλεγα να τραβηχτείτε μέχρι το cinema για να την δείτε εκτός αν έχετε πάει για ψώνια και έχει περισσέψει ένα 10αρικο ή είναι Τετάρτη και δεν έχετε να κάνετε κάτι άλλο,αλλιώς καθίστε αναπαυτικά και θα σας έρθει σε dvd,σε rar άιντε σε torrent.


 

Suits

Πώς θα ήταν άραγε να δουλεύεις για τον πιο επιτυχημένο δικηγόρο της Νέας Υόρκης; Ούτε καν το περίμενε ο  Mike Ross , κατά κόσμον  Patrick J. Adams , ότι μετά από ένα αποτυχημένο νταλαβέρι ναρκωτικών θα κατέληγε να γίνει βοηθός του πιο πετυχημένου " κοστουμιού " της Νέας Υόρκης , του Harvey Specter , τον ρόλο του οποίου υποδύεται ο Gabriel Macht .
Αρκετά πρωτότυπη η υπόθεση της σειράς , η οποία δημιουργεί ολοένα κ περισσότερο ενδιαφέρον σε κάθε ένα απο τα αυτοτελή επεισόδια της. Οι ηθοποιοί είναι αρκετά καλοί , ενώ ο ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών  Gabriel Macht βρήκε ρόλο που να του ταιριάζει γάντι , μετά τις ταινίες " Spirit " και "The recruit".
8.8 για την σειρά , κ  περιμένουμε τον δεύτερο κύκλο καθώς μας άφησε στα κρύα του λουτρού!!!

                                                                           π.

The Hunger Games

Πάνω στα ερείπια αυτού που κάποτε αποτελούσε τις ΗΠΑ, η κυβέρνηση του έθνους του Panem διεξάγει εδώ και δεκαετίες τα ετήσια Hunger Games, κατά τα οποία επιλέγει τυχαία ένα αγόρι κι ένα κορίτσι μεταξύ 12 και 18 χρονών από κάθε μία από τις δώδεκα φτωχές και αποκλεισμένες μεταξύ τους επαρχίες που ελέγχει η ηγεμονεύουσα επαρχία Capitol. Τα 24 παιδιά καλούνται να δώσουν μεταξύ τους μία μάχη στο δάσος από το οποίο μόνο ένα μπορεί να βγει ζωντανό. Ο θεσμός μεταδίδεται πανεθνικά και ζωντανά, ως μέσο επίδειξης δύναμης και τιμωρίας των υπηκόων για μία αποτυχημένη εξέγερση που κάποτε επιχείρησαν. Αυτή τη φορά, έχει έρθει η ώρα της Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) να μπει στη μάχη, για την οποία ορισμένοι διαγωνιζόμενοι προετοιμάζονται καθ' όλη τη διάρκεια της νεαρής ζωής τους...Mε το excuse me κιόλας αλλά εμένα μου θύμισε πολύ το Battle Royal (για όσους δε το γνωρίζουν ή δεν το θυμούνται υπάρχει σχετικός σύνδεσμος),με την μόνη διαφορά ότι εδώ επιλέγουν ένα κορίτσι και να αγόρι  μεταξύ 12-18 από κάθε επαρχεία και στο battle μια τάξη τελειοφοίτων.Δε λέω καλή τριλογία θα είναι να βγάλουν και αυτά τα έρμα κάνα ψιλό,ακόμα καλύτερο το βιβλίο απ΄ την άλλη!Δείτε το και στον κινηματογράφο γιατί όχι δηλαδης έχει κυνηγητό και δράση έχει και πείνα που είναι και επίκαιρη!!!! Μια χαρά,μόνο μην πάτε τρελαμένοι και το λέτε και στους περαστικούς ότι πάτε για τους αγώνες πείνας,απλά το αναφέρω(με υπονοούμενο βέβαια)! Το 7.5αρακι  θα πάρουν τα πεινασμένα νιάτα να με συγχωράτε δεν έχω άλλα,τα έδωσα στις προηγούμενες.


The Rum Diary

Δείτε τον Johny Depp πιο μεθυσμένο από ποτέ να περιφέρεται στο Πουερτο Ρίκο για μιάμιση ώρα που διαρκεί το Rum Diary!Όνομα και πράγμα ο τίτλος της ταινίας που  είναι βασισμένη στο γνωστό best seller μυθιστόρημα του Hunter S. Thompson και περιγράφει την ζωή ενός δημοσιογράφου που μεταναστεύει στο Πουέρτο Ρίκο για να συνεχίσει την όχι και τόσο επιτυχημένη του καριέρα. Σε μια χώρα που αποτελεί τουριστικό προορισμό για τους "Γιανκηδες" του 50'.
  Ο Paul (Johnny Depp) δυσκολεύεται να προσαρμοστεί αφού πόσα να γράψεις για τα ζώδια πια!,γιατί αυτή τη στήλη αναλαμβάνει στην εφημερίδα The San Juan Star που προσλαμβάνεται, οπότε τι να κάνει το ρίχνει στο ρούμι!!!

 Σαν υπόθεση γνωστή, σαν ταινία δε λέει πολλά, οι πιθανότητες κλίνουν για να μην πω κλειδώνουν στο να κοιμηθείς αν την δεις αργά το βράδυ ή αν δεν έχεις κοιμηθεί καλά.Ο Johnnys o Depp το πάει σερί από τους Πειρατές της Καραϊβικής και κυκλοφορεί οπουδήποτε κουνάμενος λιγάμενος και κυνηγάει κοτόπουλα.  Μάλλον αυτός μόνο σώζει το όλο θέμα..ότι σώζεται δηλαδή σε μια αρκετά μέτρια ταινία...Να μην παραλείψω να αναφέρω βέβαια ότι μαζί με το Jοhnny το σώζει και η μαντάμ Amber Heard ,σίγουρα όχι με το "παίξιμο" της!6...sorry Sparrow...Καλή προβολή...!




Tin Tin

Το πιο διάσημο τσουλούφι εδώ και 2 δεκαετίες τουλάχιστον ήρθε σε ταινία...μαζί και ο σκύλος του!
Δυσκολεύεσαι ακόμη και να φανταστείς ότι θα είναι τόσο "κανονική ταινία" αυτό το anime όταν ξεκινάς να το κατεβάσεις...εννοώ να πας να το δεις στο κινηματογράφο αν και ακόμα και cinema αξίζει,τόσο καλό είναι!!!Τι cartoon κ' anime είναι ταινιαρα με πλοκή,δράση,απολαυστικούς διαλόγους,έξυπνο χιούμορ,ατάκες!πέφτει και λίγο ξύλο ή μάλλον μπουκάλια προσγειώνονται σε κεφάλια πιο σωστά και το φοβερότερο όλων εκφράσεις που μόνο από πραγματικό ηθοποιό μπορείς να δεις να τις βλέπεις σε φιγούρες anime(όταν το δείτε θα καταλάβετε τι εννοώ)και από σκηνοθεσία ..ποιος άλλος Spielberg και παραγωγη ο έτερος καμένος τύπος Jackson.Εγώ το δίνω το 8,6 γιατί ενθουσιάστηκα η αλήθεια είναι...Δεν ξέρω αν φάνηκε!!!



Puss In Boots


Ο αγαπημένος μας παπουτσωμένος γάτος (μετά το shrek... σπιρουνάτος)! επιστρέφει σε ένα απολαυστικό cartoon. Στο όλο concept χωράει και η ιστορία του Τζακ & της φασολιάς και γιατί όχι δλδ, οπότε αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει!!! "Βλαστάρια" που γίνονται περικοκλάδες και φτάνουν στον ουρανό, γάτες, αυγά και άνθρωποι να κυνηγούν την πανικοβλημένη χρυσή χήνα και αφού τα είδες όλα αυτά παρε κ΄ ένα ειδύλλιο μεταξύ των αιλουροειδών  να 'χεις για happy  end! Επιπροσθέτως bonus και η φοβερή και αξέχαστη γκριμάτσα "α' la" πεινασμένο γατάκι (απ το shrek για όσους θυμούνται) του σπιρουνάτου! Μια χαρά το ταινιάκι για Κυριακή μεσίμεροαπόγευμα περίπου, με παγωτό τώρα που άνοιξε και ο καιρός... Να προλάβεις να δεις και καμία "blockbuster" ταινία των 9 να νανουριστεις, να σηκωθείς  κύριος/α για το μεροκάματο την Δευτέρα το πουρνό! 7 και κάτι από δω κάτι από κει.. 7,5 να δώσω. Αααα.. να μη λησμονήσω (τι γράφω πάλι ο άνθρωπος!!!) τις φωνές στους ήρωες του φίλμ δανείζουν οι: Αντόνιο Μπαντέρας, Σάλμα Χάγιεκ και το τρελοκρητικάτσι Ζάκ Γαλυφιανάκης... Εviva!!!


Safe House

Ένας νεαρός πράκτορας της CIA αρπάζει την ευκαιρία που του δίνεται, να ανέβει στην κλίμακα της ιεραρχίας , όταν γίνεται υπεύθυνος για την φύλαξη του μεγαλύτερου καταζητούμενου της CIA, Ο κρατούμενος όμως το σκάει κ θα ξεκινήσει ένα τρομερό κυνηγητό γεμάτο δράση κ εφέ .
Ο Ryan Reynolds  (Matt Weston στην ταινία) ανέβηκε πολύ μετά τις πιο χλιαρές ταινίες που έκανε τελευταία όπως το " Green Latern " και το " Buried " , ο πρωταγωνιστικός ρόλος που έχει στη ταινία αναδεικνύει την καλή του στόφα σαν ηθοποιός . Μαζί με τον Reynolds  και ο Denzel Washington , κάνει ένα πολύ δυνατό " come back " , o ρόλος του Tobin Frost , που υποδύεται στην ταινία του πάει αρκετά  σαν ύφος κ χαρακτήρας , αφού τον έχουμε συνηθίσει αρκετά στο ρόλο του "inside man" .
H ταινία , σαν υπόθεση από τη άλλη δεν είναι ιδιαίτερα πρωτότυπη αλλά αυτό είναι ούτως ή άλλως δύσκολο να το πετύχουν , οπότε αρκούμαστε στις εκρηκτικές στιγμές δράσης της ταινίας , τις οποίες αξίζει να τις δεις σε κινηματογραφική αίθουσα!
7.3 για την ταινία κ από ένα 8αρακι για τους πρωταγωνιστές της!







                                                                      π.

War Horse

H ιστορία εκτυλίσσεται στο Devon της Αγγλίας λίγο πριν τον Α' Παγκόσμιο πόλεμο όπου ο Άλμπερτ Νάρακοτ μεγαλώνει και εκπαιδεύει τον Τζόι,ένα άλογο που ο πατέρας αγόρασε σε δημοπρασία.Ο καιρός περνάει και ο νεαρός 'Αλμπερτ δένεται με τον Τζόι αλλά ο πόλεμος φέρνει οικονομικές δυσκολίες και έτσι η οικογένεια αναγκάζεται να τον πουλήσει στο στρατό όπου μετά από λίγο καιρό κατατάσσεται και ο Άλμπερτ με την ελπίδα ότι θα βρει και θα φέρει πίσω το αγαπημένο του άλογο...Κάτι σαν την διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν αλλά με άλογο αυτή τη φορά!Με τα πολλά και με τα λίγα εμένα μου άρεσε η ταινία έχει έντονες και μελοδραματικές σκηνές,σήμα κατατεθέν άλλωστε του Spielberg που ο άνθρωπος όμως να πω ότι το κατέχει το άθλημα (της σκηνοθεσίας) νομίζω είναι λίγο και το αποδεικνύει περίτρανα ακόμη μία φορά.Δεν έχει το μεγάλο όνομα η ταινία έχει απ την άλλη μεγάλες ερμηνείες,χαρακτηριστικά παραδείγματα του πατέρα του Άλμπερτ ,Peter Mullan και του παππού Niels Arestrup υνατό,όμορφο και συγκινητικό σε πολλά σημεία του το War Horse στο 8.6,αξίζει και με το παραπάνω να κάτσεις να δεις και τα 150 παρα κάτι λεπτά που διαρκεί...





 


 


ዞር 

The Raven

H υπόθεση θυμίζει λίγο "εναλλακτικό" se7en  όπως και ο ίδιος ο σκηνοθέτης την ταινίας James Mc Teigue υποστηρίζει. Θέμα της ταινίας ένας συγγραφέας (Edgar Allan Poe) που οι πιο σκοτεινές του φαντασιώσεις, θα γίνουν πραγματικότητα... περιγράφοντας μια σωρεία φόνων, οι οποίοι συμβαίνουν στα αλήθεια, με την ίδια σειρά και την ίδια ακριβώς μέθοδο. Αυτή η ανατριχιαστική υπόθεση, στηρίζει την θεματική του θρίλερ εποχής The Raven.   
 Στο ρόλο του Poe o John Cusack που προσωπικά τον συμπαθώ χωρίς να έχω συγκεκριμένο λόγο, απλά έτσι είναι! Μαζί του ο Κος Luke Evans (Άραμις) απ'ο τους 3 Σωματοφύλακες και η πολύ όμορφη ξανθιά... αλλά μέχρι εκεί, Αlice Eve.








Director: James McTeigue Writers: Ben Livingston, Hannah Shakespeare Stars: John Cusack, Alice Eve and Luke Evans

 

ዞር 

How I Met Your Mother

 Η σειρά ξεκίνησε το 2005, με τον χαρακτήρα Ted, να διηγείται στα παιδιά του πως γνώρισε την μητέρα τους. Οι ιστορίες έχουν πολύ χιούμορ κ μία πολύ παρεϊστικη διάθεση, αλλά δυστυχώς μετά απο τόσα χρόνια έχει χαθεί παντελώς το ενδιαφέρον για το πως γνώρισε ο πρωταγωνιστής την γυναίκα του. 

 O Jason Segel γνωστός απο την παλιά σειρά "X generation" και ο Neil Patrick Harris, καθώς και η Alyson Hannigan από την ταινία "Buffy" και την επιτυχία "American Pie", είναι οι φίρμες της σειράς με τον NPH να έχει γίνει πλέον το υποκατάστατο του Charlie Sheen!

 Η σειρά είναι πολύ καλή για όσους δεν την ξέρουν κ την προτείνω ανεπιφύλακτα! 






π.

Jack and Jill

 Ο αγαπημένος μου ηθοποιός όλων των εποχών , Al Pacino , και ένας απο τους αγαπημένους μου κωμικούς , Adam Sandler , χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να καταποντιστούν μπροστά στα μάτια μου !!! Στις 2 ώρες τις ταινίας ήμουν απλά στην ζώνη του λυκόφωτος , καθώς προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω γιατί κάποιος άνθρωπος να γράψει αυτή την ταινία , γιατί να πληρώσει να γυριστεί , γιατί να παίξει και γιατί να πληρώσει για να την δει αφού μπορεί κ μόνος του να βγάλει τα μάτια του!!!
Ο Jack Sadelstein  (Adam Sandler) είναι ένας πετυχημένος οικογενειάρχης κ διαφημιστής . Σε μία στιγμή  κρίσης που περνάει η δουλεία του ετοιμάζεται να ξεπουλήσει την δίδυμη αδερφή του στον Al Pacino (  Al Pacino  ), προκειμένου ο τελευταίος να πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό (τύπου μιούζικαλ) , των  Dunki'n Donuts..............Ναι το είδαμε κ αυτό , τον Αλ Πατσίνο να δίνει το όνομα του σε καφέ τον "D'nd " και να το τραγουδάει κιόλας!!! (Dunkaccino)
2 για την ταινία , 2 για τον Sandler , 1 για τον Πατσίνο που μετά απο αυτό θέλω να τον δω κ σε διαφήμιση των JUMBO!!!!!




                                                                



.π.

21 Jump Street

Ο σπασίκλας και ο πιο κουλ τύπος του σχολείου γίνονται κολλητοί 7 χρόνια μετά στην Ακαδημία της αστυνομίας. Ξεκινούν την καριέρα τους με όνειρα και όρεξη για δράση, τους κόβεται όμως όταν καταλήγουν να κυνηγούν...πάπιες στο πάρκο!Η ευκαιρία που περίμεναν θα έρθει με την μετάθεση τους στο ιστορικό τμήμα 21 Jump Street που θα κληθούν να εξαρθρώσουν μια σπείρα εμπόρων ναρκωτικών, ως μυστικοί "μαθητές" αυτή τη φορά...Και οι γκάφες μόλις άρχισαν, πολύ γέλιο και εκπλήξεις, η μεγαλύτερη προς το τέλος της ταινίας.
 Η ταινία είναι μεταφορά στην μεγάλη οθόνη, της πολύ επιτυχημένης σειράς της δεκαετίας το 80' με τότε πρωταγωνιστή τον φοβερό,τρομερό & γενικότερα unpectable τύπο που ακούει στο όνομα Johnny Depp (ή Jack Sparrow). Έχει κόψει αρκετά εισιτήρια μέχρι τώρα στα "ξένα"και συνεχίζει το ίδιο καλά και στην χώρα μας...











 ዞር



Game Of Thrones

Το «Game of Thrones» βασίζεται στο τεράστιο (από βεληνεκές αλλά και μέγεθος) μυθιστόρημα του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, με συνολικό τίτλο «A Song of Ice and Fire», ενός λογοτεχνικού έργου που προσεγγίζει τον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» σε επίπεδο πρωτογενούς δημιουργίας. Ένας πλασματικός κόσμος, με ολόκληρα βασίλεια, λαούς, φύλα, διαλέκτους, συνήθειες και λόγους τιμής έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά από τη φαντασία του Μάρτιν, σε μια σειρά επτά προγραμματισμένων μυθιστορημάτων φαντασίας. Πώς το κοινό είδε τον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» κι απέκτησε ξάφνου άποψη και για τον Τόλκιν; Ομοίως μπορεί να παρακολουθήσει τη σειρά του HBO και να κερδίσει τον τίτλο του λογοτεχνικού εμπειρογνώμονα! Ψυχαγωγεί και συμφέρει!...Με άλλα λόγια την σειρά πρέπει να την δεί κάποιός/α για 7 λόγους(προφανώς υπάρχουν και παραπάνω,αυτούς σκέφτηκα τώρα!!!)...
 1.Φοβερή ιστορία απ' την αρχή μέχρι το τέλος(βάσει του βιβλίου αλλα και της μέχρι τώρα μεταφοράς της στην μικρή οθόνη).
 2.Εξαιρετική επιλογή ηθοποιών,συγκεκριμένα είναι όλοι ένας & ένας ξεκινώντας απο το γνωστό μας  Boromir (Sean Bean) απ΄ τον Άρχοντα των Δαχτυλιδίων.
 3.Δυνατές μάχες δλδ ωμή και ολίγον στον ατμό όμως βία,πέφτει αρκετό ξύλο δε μπορώ να πω αλλά περισσότερο, πέφτουν κεφάλια...κυριολεκτικά!
 4.Σεξ..μπόλικο, δεν είναι και σαν το Rome βέβαια που σε όποια γωνία κ άν έστριβες όλο και σε κάποιο όργιο θα έπεφτες αλλά έχει αρκετό και ..."ποιοτικό"(εδώ κλείνω το μάτι γτ το λέω με υπονοούμενο!!!!).
 5.Τα επεισόδια είναι 60 λεπτάκια ακατέβατα που σημαίνει ότι το ψιλοκλείνει το θεματάκι ανά επεισόδιο και δεν τρέχεις σαν τον τρελό/ή να κατεβάσεις το επόμενο και τέλος πάντων το ευχαριστίεσαι δεν είναι με το που ανάβεις το τσιγάρο ρίχνει τίτλους τέλους!!(εντάξει υπερβάλλω λίγο..).
 6.H παραγωγή είναι HBO(σκέτο).
 7.Και τέλος για όλους του παραπάνω λόγους αξίζει να δείς το Thrones σύν του ότι έχει καιρό να βγεί σειρά που να μπορέσει να με κάνει να παλουκωθώ στον καναπέ για πάνω απο 3 ώρες σερί(βλ.Lost,Band of Brothers)...








ዞር 



Underworld: Awakening

Ύστερα από 12 χρόνια κράτησης, η μάχιμη βαμπιρίνα Selene (Kate Beckinsale) απελευθερώνεται, για να αντιληφθεί πως στο μεταξύ, το ανθρώπινο είδος είχε ανακαλύψει τα δύο είδη που ζούσαν για καιρό στο σκοτάδι, τους βρυκόλακες και τους λυκανθρώπους. Πλέον, το πάνω χέρι ανήκει στους ανθρώπους που έχουν βρει τη θεραπεία, κοινώς τον τρόπο για να αφανίσουν τους νυχτόβιους εχθρούς τους. Με τον έξω κόσμο να είναι απρόσμενα απειλητικός, η Selene εντοπίζει την Eve (India Eisley), ένα σπανιότατο υβριδικό βαμπίρ που μπορεί να καθορίσει τη μάχη ενάντια στα σχέδια του ανθρώπινου γένους...

  Η ταινία δεν "λέει" και πολλά,σχεδόν τίποτα για να είμαι ειλικρινής προσπαθεί να κρατήσει μάταια το ενδιαφέρον του θεατή μετά απο 3 ταινίες που έχουν προηγηθεί (με καλύτερη την πρώτη και μετά ακολούθησε φθίνουσα πορεία),όπου τελικά τα καταφέρνει για 10 λεπτά..περίπου!.Το μόνο που την σώζει είναι το αξιοπρεπέστατο 3D και ο εξαιρετικός ποπός της Beckinsale!!!5 ένεκα της συμπάθειας στο "πρόσωπο" της Kate...








ዞር

Warrior

Ένας πρωην πεζοναύτης και αλκοολικός, γυρίζει σπίτι στον πατέρα του και του ζητάει να τον προπονήσει για το ερχόμενο τουρνουα MMA (Mixed Martial Arts), που δίνει τεράστιο έπαθλο στον νικητή. O αδερφός του πλεόν δάσκαλος φυσικής σε σχολείο τα βγάζει πέρα δύσκολα οικονομικά και αυτο το τουρνουά είναι η ευκαιρία του να ξεχρεώσει.
Τα δυο αδέρφια μπαίνουν στο τουρνουά σαν outsiders έτοιμοι να δώσουν τον αγώνα της ζωής τους στο ρινγκ, ο νικητής τα παίρνει όλα....Μιλάμε για ξύλο αλλά πολύ ξύλο όχι αστεία!!!μετα το Οng Bak ίσως το πιό pure ξύλο που έχει πέσει και σίγουρα το περισσότερο που έπεσε μέσα στο 11' ο Nick Nolte σπουδαίος...τουλάχιστον!!!! Ενα 8αμισαρι κοιτώντας προς τα πάνω το Warrior!!!








ዞር 



Fringe

"Fringe" ή πολύ απλά , η σειρά που κούρασε!!! Τηλεοπτικό δράμα που εκτυλίσσεται γύρω απο μία ντετέκτιβ του FBI , η οποία είναι αναγκασμένη να δουλεύει μαζί με έναν παράφρονα επιστήμονα με σκοπό να λύσουν παράξενα φαινόμενα! Οι τρεις πρώτες σεζόν της σειράς είχαν αρκετό ενδιαφέρον κ μάλλον κάπου εκεί θα έπρεπε να σταματήσει κιόλας!!! Απο το 2008 εως το 2012 έχουν αφανίσει 2 πλανήτες , σε διαφορετικές διαστάσεις , τους κλώνους τους παρέα και το λοιπό σκυλολόι τους!!!!!!






                
 π.        

Machine Gun Preacher

Η αληθινή ιστορία του Σαμ Τσίλντερς, ενός πρώην έμπορου ναρκωτικών της δεκαετία του '90, ο οποίος αρχίζει να πιστεύει στο Θεό και πηγαίνει στην Ανατολική Αφρική όπου τελικά μετατρέπεται σε ακτιβιστή υπέρμαχο των ανήλικων παιδιών. Συγκλονισμένος από την σφαγή στο Σουδάν, ο Τσίλντερς καταφτάνει σε ένα ορφανοτροφείο, παίρνει υπό την αιγίδα του εκατοντάδες παιδιά και τα προστατεύει από την αιχμαλωσία του στρατού. Αποκαταστώντας την ειρήνη στις παιδικές τους ψυχές εξιλεώνεται και ο ίδιος για τον πρότερο ανέντιμο βίο του βρίσκοντας σταδιακά την ηρεμία που πάντα έψαχνε.Δυνατή ταινία,εντονά συναισθήματα αν την δείς απερίσπαστος/στη μπορεί και να θέλεις και εσύ να πάρεις μία χράπα-χρούπα και να γαζώσεις τον Μr.Kony....ενα 8αράκι επειδή είναι σοβαρό το θέμα της και για τον τρελό-σκωτσέζο που απο αλήτης-μηχανόβιος γίνεται Μητέρα Τερέζα με τουφέκι!











ዞር 

The Descendants

Ο Χαβανέζος Ματ Κίνγκ, ένας ευκατάστατος δικηγόρος και αδιάφορος πατέρας δύο κοριτσιών, αναγκάζεται να επανεξετάσει την ζωή του όταν η γυναίκα του τραυματίζεται σε ατύχημα και πέφτει σε κώμα.Μια δραματική κομεντί χαμηλών τόνων όπως μόνο ο ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν γνωρίζει να ενορχηστρώνει...Aν δεν είχε καταγωγή απ την Ελλάδα ο σκηνοθέτης δεν ξέρω τι θα του σουρνά,τώρα όμως θα αρκεστώ στο 5αράκι και πολύ του είναι επειδή αγαπάμε και την Ομογένεια!!!Υ.Γ δεν θα δείτε trailer αυτης της ταινίας στο blog μας...ξεκάθαρα!!!













ዞር 

We Bought A Zoo

 Ένας πατέρας, ο οποίος έχει μείνει χήρος, αγοράζει έναν ερειπωμένο ζωολογικό κήπο, ελπίζοντας σε μια νέα αρχή. Καθώς όμως έρχεται αντιμέτωπος με αμέτρητα εμπόδια για να καταφέρει να κρατήσει τον ζωολογικό κήπο ανοιχτό, πρέπει ταυτόχρονα να βρει το κουράγιο να αφοσιωθεί ξανά στα παιδιά του και στη νέα τους ζωή....Eξαιρετική ταινία και όχι απλά για να περάσεις την ώρα σου(χάνει ενα 20λεπτό βέβαια μέχρι να δείς αν θα σκοτωθούν πατερας-γίος στο ξύλο),αλλά 7,4 η βαθμολογία της απο εμένα ενα 7,8 στο νερό το έχει!!



ዞር 

About us

 Αυτό το Site, δημιουργήθηκε από τους Αργυρό Παναγιώτη, Αβραμίδη Γεώργιο, Ζορμπά Ηρακλή και αποτελεί έναν φόρο τιμής σε ταινίες, σειρές και cartoons που έχουν αφήσει εποχή.

 Ταινίες που αγαπήσαμε όλοι και επιλέγουμε να ξαναδούμε στον ελεύθερο μας χρόνο και έχουμε συνδυάσει με πολλές στιγμές τις προσωπικής μας ζωής, καθώς επίσης και ταινίες που προβάλλονται σήμερα και έχουν σκοπό να δημιουργήσουν νέες αναμνήσεις. Σειρές που μας έχουν κάνει να "κολλήσουμε" και "cartoons" από τα αθώα παιδικά μας χρόνια που ακόμα και σήμερα αναπολούμε ρομαντικά και μας κάνουν να νιώθουμε ξανά παιδιά.

 Η κριτική κάθε θέματος είναι καθαρά υποκειμενική και δεν περιμένουμε να γίνεται αποδεκτή από όλους. Για τον λόγο αυτό, παρέχουμε την δυνατότητα να παραθέσετε και εσείς τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας, όχι απλά σαν επισκέπτες / αναγνώστες του  blog, αλλά και ως συντάκτες. Στην στήλη "Οι προτάσεις σας" θα αναρτώνται άρθρα από τα μέλη μας σχετικά με τις αγαπημένες του ταινίες, απλά στέλνοντας μας ένα "mail" με το κείμενο που θέλουν να δημοσιεύσουμε.

 Τα θέματα μας ανανεώνονται καθημερινά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, γίνονται αφιερώματα σε ηθοποιούς και ταινίες που έχουν προκαλέσει αίσθηση και έχουν μείνει χαραγμένες στην συνείδηση μας.


Επικοινωνία:

Mail: info@moviesonme.gr

Facebook: https://www.facebook.com/MoviesOnMe


Twitter: https://twitter.com/#!/movies_on_me


Μείνετε συντονισμένοι!

Η ομάδα του Movie' s On Me Team


Criminal Minds

Μία επίλεκτη ομάδα αναλυτών συμπεριφοράς και κάποιοι απο τους πιο επικίνδυνους αμερικάνους εγκληματίες, συνθέτουν το "concept"μίας αρκετά επιτυχημένης σειράς! Aπο το 2005 μέχρι σήμερα η σειρά μετράει πάρα πολλούς φανατικούς θαυμαστές , πράγμα το οποίο απο μόνο καθιστά κάθε λόγο περιττό! Πολύπλοκες υποθέσεις, καλοδουλεμένο σενάριο, εξαιρετικοί ηθοποιοί...τι άλλο να θελήσει κανείς για μια αστυνομική σειρά!?!?!?






π. 

Prometheus 3D

Ο σκηνοθέτης του Alien Ridley Scott, επιστρέφει στο είδος που βοήθησε να καθοριστεί. Με την ταινία Prometheus δημιουργεί μια πρωτοποριακή μυθολογία, στην οποία μια ομάδα εξερευνητών του διαστήματος ανακαλύπτουν μια ένδειξη για την προέλευση της ανθρωπότητας στη Γη που θα τους οδηγήσει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις πιο σκοτεινές γωνιές του σύμπαντος. Εκεί θα πρέπει να δώσουν μια τρομαχτική μάχη για να διασώσουν το μέλλον της ανθρώπινης φυλής...

Grimm

Απλά απαίσιο !!!!!!!!!! Στην αρχή το παρακολουθούσα για να περάσει η ώρα μέχρι να βγεί κάποιο επεισόδιο απο τις σειρές που παρακολουθώ , αλλά δεν άντεξα κ πολύ..... Η ιστορία των Grimm  είναι πάνω κάτω γνωστή. Δύο αδέλφια παραμυθάδες που ξαφνικά αναγκάστηκαν να έρθουν αντιμέτωποι με τα τέρατα απο τα ίδια τους τα παραμύθια. Το 2011 κάποιοι χασομέρηδες αποφάσισαν να φτιάξουν μία σειρά όπου η ιστορία των Grimm διαστρεβλώνεται αρκετά. Πλέον είναι οι τιμωροί των τεράτων που ζουν ανάμεσα μας κ οι δυνάμεις τους  μεταφέρονται απο γενιά σε γενιά ( η μόνη δύναμη που έχουν είναι να αναγνωρίζουν τα τέρατα) .
Φτωχό σενάριο , μέτριοι ηθοποιοί , παιδικά γραφικά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς . Η σελίδα του IMDb το βαθμολογεί με 7.5 αστέρια....απο μένα 3 κ με το ζόρι! Γιατί υπάρχουν κ χειρότερα!







π.  

Justified

Ένας κλασσικός "redneck" ομοσπονδιακός μπάτσος ο Raylan Givens (κατά κόσμον Timothy Olyphant)   παίρνει μετάθεση απο το Μαϊμι στην παλιά του γειτονιά , στην κομητεία του Χάρλαν. Φτωχή περιοχή που φημίζεται για τα ορυχεία της , τους εμπόρους ναρκωτικών και τις πουτάνες. Τι γίνεται όμως όταν ένας πιστολάς βρίσκεται αντιμέτωπος με όλα αυτά;
Καλή σειρά , αρκετή δράση και αρκετά καλοί ηθοποιοί...Το όνομα Walton Goggins ("Shield") είναι μία καλή ανάμνηση απο το παρελθόν που διακριτικά και σταθερά ανεβαίνει στην εκτίμηση μου...






 π.

The Best Action Movies


Hugo

Η νέα ταινία του Martin Scorsese διηγείται την ιστορία ενός φτωχού, ορφανού αγοριού, που ζει μόνο σ' έναν σιδηροδρομικό σταθμό, με μόνη του παρηγοριά τη σιγουριά που του δίνουν τα καλοκουρδισμένα ρολόγια του σταθμού που έχει αναλάβει, κρυφά, να συντηρεί. Ο Hugo Cabret είναι ένα μοναχικό, πληγωμένο παιδί που ψάχνει απελπισμένα μια ανάμνηση από την οικογένειά του, ή έστω μια μικρή στιγμή αγάπης από τον ψυχρό κόσμο που τον περιβάλλει. Στο δρόμο του θα βρεθεί, τυχαία, ένα κορίτσι που θα τον πιάσει από το χέρι και θα του ζητήσει να της δείξει έναν κόσμο γεμάτο περιπέτεια, κι εκείνος δεν θα χάσει την ευκαιρία και θα απαντήσει στην πρόκλησή της. "Μα μπορεί να μπλέξουμε", θα του πει. "Μόνο έτσι θα ξέρεις ότι ζεις μια περιπέτεια", θα της απαντήσει. Και πράγματι, ξεκινώντας από το καλοκουρδισμένο του βασίλειο, θα φύγουν τρέχοντας και θα τρυπώσουν κρυφά σε ένα σινεμά, θα βρεθούν κυνηγημένοι, τιμωρημένοι, και τελικά, μέσω μιας σειράς περίεργων συμπτώσεων, αντιμέτωποι με ένα μυστικό που θα τους οδηγήσει σε μια απίθανη, φανταστική αποκάλυψη...
Σε γενικές γραμμές , πρόκειται για μία πολύ βαρετή ταινία!!!!!!











 π.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger