Game Of Thrones

Το «Game of Thrones» βασίζεται στο τεράστιο (από βεληνεκές αλλά και μέγεθος) μυθιστόρημα του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, με συνολικό τίτλο «A Song of Ice and Fire», ενός λογοτεχνικού έργου που προσεγγίζει τον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» σε επίπεδο πρωτογενούς δημιουργίας. Ένας πλασματικός κόσμος, με ολόκληρα βασίλεια, λαούς, φύλα, διαλέκτους, συνήθειες και λόγους τιμής έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά από τη φαντασία του Μάρτιν, σε μια σειρά επτά προγραμματισμένων μυθιστορημάτων φαντασίας. Πώς το κοινό είδε τον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» κι απέκτησε ξάφνου άποψη και για τον Τόλκιν; Ομοίως μπορεί να παρακολουθήσει τη σειρά του HBO και να κερδίσει τον τίτλο του λογοτεχνικού εμπειρογνώμονα! Ψυχαγωγεί και συμφέρει!...Με άλλα λόγια την σειρά πρέπει να την δεί κάποιός/α για 7 λόγους(προφανώς υπάρχουν και παραπάνω,αυτούς σκέφτηκα τώρα!!!)...
 1.Φοβερή ιστορία απ' την αρχή μέχρι το τέλος(βάσει του βιβλίου αλλα και της μέχρι τώρα μεταφοράς της στην μικρή οθόνη).
 2.Εξαιρετική επιλογή ηθοποιών,συγκεκριμένα είναι όλοι ένας & ένας ξεκινώντας απο το γνωστό μας  Boromir (Sean Bean) απ΄ τον Άρχοντα των Δαχτυλιδίων.
 3.Δυνατές μάχες δλδ ωμή και ολίγον στον ατμό όμως βία,πέφτει αρκετό ξύλο δε μπορώ να πω αλλά περισσότερο, πέφτουν κεφάλια...κυριολεκτικά!
 4.Σεξ..μπόλικο, δεν είναι και σαν το Rome βέβαια που σε όποια γωνία κ άν έστριβες όλο και σε κάποιο όργιο θα έπεφτες αλλά έχει αρκετό και ..."ποιοτικό"(εδώ κλείνω το μάτι γτ το λέω με υπονοούμενο!!!!).
 5.Τα επεισόδια είναι 60 λεπτάκια ακατέβατα που σημαίνει ότι το ψιλοκλείνει το θεματάκι ανά επεισόδιο και δεν τρέχεις σαν τον τρελό/ή να κατεβάσεις το επόμενο και τέλος πάντων το ευχαριστίεσαι δεν είναι με το που ανάβεις το τσιγάρο ρίχνει τίτλους τέλους!!(εντάξει υπερβάλλω λίγο..).
 6.H παραγωγή είναι HBO(σκέτο).
 7.Και τέλος για όλους του παραπάνω λόγους αξίζει να δείς το Thrones σύν του ότι έχει καιρό να βγεί σειρά που να μπορέσει να με κάνει να παλουκωθώ στον καναπέ για πάνω απο 3 ώρες σερί(βλ.Lost,Band of Brothers)...








ዞር 



Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger