The Rum Diary

Δείτε τον Johny Depp πιο μεθυσμένο από ποτέ να περιφέρεται στο Πουερτο Ρίκο για μιάμιση ώρα που διαρκεί το Rum Diary!Όνομα και πράγμα ο τίτλος της ταινίας που  είναι βασισμένη στο γνωστό best seller μυθιστόρημα του Hunter S. Thompson και περιγράφει την ζωή ενός δημοσιογράφου που μεταναστεύει στο Πουέρτο Ρίκο για να συνεχίσει την όχι και τόσο επιτυχημένη του καριέρα. Σε μια χώρα που αποτελεί τουριστικό προορισμό για τους "Γιανκηδες" του 50'.
  Ο Paul (Johnny Depp) δυσκολεύεται να προσαρμοστεί αφού πόσα να γράψεις για τα ζώδια πια!,γιατί αυτή τη στήλη αναλαμβάνει στην εφημερίδα The San Juan Star που προσλαμβάνεται, οπότε τι να κάνει το ρίχνει στο ρούμι!!!

 Σαν υπόθεση γνωστή, σαν ταινία δε λέει πολλά, οι πιθανότητες κλίνουν για να μην πω κλειδώνουν στο να κοιμηθείς αν την δεις αργά το βράδυ ή αν δεν έχεις κοιμηθεί καλά.Ο Johnnys o Depp το πάει σερί από τους Πειρατές της Καραϊβικής και κυκλοφορεί οπουδήποτε κουνάμενος λιγάμενος και κυνηγάει κοτόπουλα.  Μάλλον αυτός μόνο σώζει το όλο θέμα..ότι σώζεται δηλαδή σε μια αρκετά μέτρια ταινία...Να μην παραλείψω να αναφέρω βέβαια ότι μαζί με το Jοhnny το σώζει και η μαντάμ Amber Heard ,σίγουρα όχι με το "παίξιμο" της!6...sorry Sparrow...Καλή προβολή...!




Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger