Home » » About us

About us

 Αυτό το Site, δημιουργήθηκε από τους Αργυρό Παναγιώτη, Αβραμίδη Γεώργιο, Ζορμπά Ηρακλή και αποτελεί έναν φόρο τιμής σε ταινίες, σειρές και cartoons που έχουν αφήσει εποχή.

 Ταινίες που αγαπήσαμε όλοι και επιλέγουμε να ξαναδούμε στον ελεύθερο μας χρόνο και έχουμε συνδυάσει με πολλές στιγμές τις προσωπικής μας ζωής, καθώς επίσης και ταινίες που προβάλλονται σήμερα και έχουν σκοπό να δημιουργήσουν νέες αναμνήσεις. Σειρές που μας έχουν κάνει να "κολλήσουμε" και "cartoons" από τα αθώα παιδικά μας χρόνια που ακόμα και σήμερα αναπολούμε ρομαντικά και μας κάνουν να νιώθουμε ξανά παιδιά.

 Η κριτική κάθε θέματος είναι καθαρά υποκειμενική και δεν περιμένουμε να γίνεται αποδεκτή από όλους. Για τον λόγο αυτό, παρέχουμε την δυνατότητα να παραθέσετε και εσείς τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας, όχι απλά σαν επισκέπτες / αναγνώστες του  blog, αλλά και ως συντάκτες. Στην στήλη "Οι προτάσεις σας" θα αναρτώνται άρθρα από τα μέλη μας σχετικά με τις αγαπημένες του ταινίες, απλά στέλνοντας μας ένα "mail" με το κείμενο που θέλουν να δημοσιεύσουμε.

 Τα θέματα μας ανανεώνονται καθημερινά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, γίνονται αφιερώματα σε ηθοποιούς και ταινίες που έχουν προκαλέσει αίσθηση και έχουν μείνει χαραγμένες στην συνείδηση μας.


Επικοινωνία:

Mail: info@moviesonme.gr

Facebook: https://www.facebook.com/MoviesOnMe


Twitter: https://twitter.com/#!/movies_on_me


Μείνετε συντονισμένοι!

Η ομάδα του Movie' s On Me Team


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger