Home » , , , » A Hardworking Robber

A Hardworking Robber

 Μια ανατρεπτική κωμωδία που μας ταξιδεύει στις απίστευτες πράξεις ενός ληστή, που αναγκάζεται να κερδίσει χρήμα όχι μόνο με το ατσαλένιο του όπλο, αλλά και με τις ικανότητες του ως πωλητής. Το άγρυπνο μάτι του νόμου είναι αρκετό για να το σταματήσει; Ή κοιμάται; Μια ταινία που γεμίζει ταμεία.
  

 Ένας άντρας μπαίνει αποφασισμένος στο μαγαζί με είδη δώρων του Μάκη, για να το ληστέψει. Εκεί όμως τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη: το ταμείο είναι άδειο! Έτσι αποφασίζει να κλειδώσει τον ιδιοκτήτη του καταστήματος (Μάκη) στο υπόγειο και να αναλάβει ο ίδιος τη δουλειά στο μαγαζί, μέχρι να μπορέσει να βγάλει τα επιθυμητά χρήματα . Μια αρχικά παράτολμη και ριψοκίνδυνη πράξη, που αποδεικνύεται στην συνέχεια κερδοφόρα. Την στιγμή που κλείνει το μαγαζί και είναι έτοιμος να αδειάσει την λεία του που γεμίζει το ταμείο του μαγαζιού  και με κόπο ενός ολόκληρου μεροκάματου έχει μαζέψει. Καταφθάνει ο αδελφός του Μάκη – μαγαζάτορα, που τυγχάνει να επαγγέλλεται μπάτσος. Τότε αναγκάζεται ο δύσμοιρος ληστής να επιστρατεύσει αυτή την φορά και τις ικανότητές του στην υποκριτική, ώστε ο αστυνομικός να μην καταλάβει τίποτα από ό,τι έχει προηγηθεί. Στην συνέχεια έρχεται η αληθινή δοκιμασία για τον ληστή... Ο αστυνομικός ζητά να του δώσει το δαχτυλίδι που του είχε κρατήσει ο Μάκης για να κάνει πρόταση γάμου στη γυναίκα της ζωής του... Που είναι το πρόβλημα;;; Ο Ληστής μας, έχει πουλήσει το δαχτυλίδι... Όμως με το πολυμήχανο μυαλό του καταφέρνει να τα βγάλει πέρα και ξεγλιστράει με περίτεχνο τρόπο από όλες αυτές τις αντίξοες συνθήκες. Εκτός από την στιγμή βλακείας του συνάδελφου του μπάτσου που μέσο της λαιμαργίας και της τσαπατσουλιάς, όπου ξεσκέπασε τον ληστή μας.

 Μια χιουμοριστική προσέγγιση μιας ληστείας μέσα από την οποία  θα ήθελα να δείξω ότι όλοι μας έχουμε κλίση σε κάποιο τομέα, απλά πρέπει να τον ανακαλύψουμε και να τον καλλιεργήσουμε. Το Σενάριο έχει διακριθεί με το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό σεναρίων που διοργάνωσε η T-short ανάμεσα σε 250 άλλα σενάρια. Η Ταινία ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο και δεν έχει κάνει ακόμα Πρεμιέρα. Φιλοδοξεί να σας κάνει να χαμογελάσετε. Καλή προβολή!

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger