The Number Station

moviesonme.gr_295x38 photo moviesonmegr_295x38_zps53c696ca.gif  Ένας πρώην πράκτορας και η νεαρή γυναίκα που του είχαν αναθέσει για προστασία πρέπει να δώσουν αγώνα για να επιβιώσουν μετά από μια αιφνιδιαστική επίθεση. Μετά την αποτυχημένη τελευταία του αποστολή, ο Emerson Kent, ένας βετεράνος πράκτορας της CIA, έχει μια τελευταία ευκαιρία για να αποδείξει ότι έχει ότι χρειάζεται για αυτή τη δουλειά. Η νέα του αποστολή είναι να προστατέψει την Katherine, μια χειρίστρια κώδικα σε έναν απόρρητο «Σταθμό Αριθμών» της CIA, όπου μεταδίδονται και λαμβάνονται κωδικοποιημένα μηνύματα. 

 Με μια ομάδα βαριά οπλισμένων εχθρών «πολιορκούν» τον σταθμό, ο Emerson και η Katherine βρίσκονται σε μια πάλη ζωής και θανάτου αντίπαλοι με έναν άγνωστο εχθρό. Με αθώες ζωές να απειλούνται, θα πρέπει να σταματήσουν αυτά τα σχέδια πριν είναι πολύ αργά...

 Δεν είναι πολλά αυτά που πρέπει να ειπωθούν για αυτή την ταινία. Δεν μιλάμε για Οσκαρικές ερμηνείες αλλά για μια απλή ταινία με σωστή δόση δράσης χωρίς μελοδραματισμούς και ιδιαίτερες Αμερικανιές. Είναι με λιγα λόγια ένα περίτεχνο πιασάρικο σενάριο με εφετζίδικη σκηνοθεσία. Ο Cusack, είναι πολύ καλός και δείχνει να του ταιριάζει αρκετά ο ρόλος. 

 Η ταινία, πάντα κατά το Movie’s On Me, σε γενικές γραμμές μπορεί να γίνει μία καλή συντροφιά, σε μία ήρεμη καθημερινή νύχτα λίγο πριν τον ύπνο.






π.

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger