Home » , , , » Conan the Barbarian - The Legend

Conan the Barbarian - The Legend

«… ο μυθικός ήρωας που είχε παίξει το ρόλο του βασιλιά, του πολεμιστή, του στρατιώτη και μισθοφόρου, που είχε φέρει στο κρεβάτι του περισσότερες γυναίκες απ’ ότι κανείς άλλος πλησιάζει στο τέλος της ζωής του. Ξέρει ότι το μόνο που του μένει είναι να πάει στην Βαλχάλα, και θέλει να φύγει με μία τελευταία μάχη. Η ταινία θα βρει τον Κόναν, εκεί που ο Άρνολντ βρίσκεται τώρα στη ζωή του, και θα χρησιμοποιήσουμε το γεγονός πώς έχει μεγαλώσει ηλικιακά, σ’ αυτή την ιστορία. Λατρεύω τόσο πολύ τον Κόναν που δεν θα τον άγγιζα, παρά μόνο αν βρίσκαμε κάτι που αξίζει. Πιστεύουμε πως είναι άξιος διάδοχος του πρωτότυπου φιλμ…».
 Αυτά ήταν τα λόγια του Φρέντρικ Μάλμπεργκ ενός εκ των παραγωγών της ταινίας και κατόχου των δικαιωμάτων, για να αποφύγει τα κακά σχόλια, που για να είμαστε ειλικρινείς όλοι θα κάναμε, καθώς το να σκεφτείς τον 65χρονο, πλέον, ηθοποιό να παριστάνει το βαρβάτο πεδαρέλι μόνο γέλια μπορεί να φέρει.
 Η ταινία που ετοιμάζεται με τίτλο "Ο Θρύλος του Κόναν"  θα είναι η ιστορία στην συνέχεια της και όχι ένα ξέφτι της παταγώδους αποτυχίας του 2011....
  
Μία γεύση από τα παλιά...

 π.
 
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger