Prince of Persia: The Sands of Time

 Ο θετός γιος του Βασιλιά της Περσίας και δεινός πολεμιστής Ντάσταν, ένα πρώην χαμίνι, παγιδεύεται από μια συνωμοτική πλεκτάνη, κατηγορούμενος αδίκως για το θάνατο του πατέρα του. Προσπαθώντας να διαφύγει από την θανατική του καταδίκη θα βρεθεί συνοδοιπόρος με μια έκπτωτη ατίθαση πριγκίπισσα, η οποία έχει τα δικά της προβλήματα… Ξεχνώντας τις διαφορές του, το ετερόκλητο ντουέτο θα προσπαθήσει να αποκαλύψει την αλήθεια και να σώσει τον κόσμο από τη σίγουρη καταστροφή.

 Απογοητευτικές θα κρίνω τις προσπάθειες να μεταφέρουν βιντεοπαιχνίδια στην μεγάλη οθόνη. Αυτή την φορά όμως η Disney, με αυτή την υπερπαραγωγή, έκλεισε στόματα.  Κάπως έτσι λοιπόν, η ίδια μήτρα που γέννησε τους 'Πειρατές Της Καραϊβικής' τίκτει και αυτό εδώ το επίδοξο blockbuster, που δεν απευθύνεται μονάχα στους μυριάδες φίλους του video-game αλλά σε όσους, νεαρούς ή μη, γουστάρουν την big-time αμερικάνικη περιπέτεια.

 Ηθοποιοί-σταρ, απανωτές σκηνές δράσης, κοσμοπολίτικη παραγωγή, επιβλητικά σκηνικά και κοστούμια, λεπτοδουλεμένα ειδικά εφέ στολίζουν αρμονικά αυτή την ταινία με ακρίβεια σε κάθε λεπτομέρεια. Αξίζει να την δεις και να περιμένεις και την συνέχεια της..


  

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger