Home » , , » Primeval

Primeval

 Στην κατηγορία σινεμά, όπως και μέσα στην ζωή και στην κοινωνία υπάρχει ένας όρος για να περιγράψουμε μία συγκεκριμένη κάστα ανθρώπων, οι οποίοι ξεχωρίζουν και οπτικά....NERDS! Τι τους ξεχωρίζει όμως από την υπόλοιπη κοινωνία; Είναι πολύ απλό. Ένας απλός και συνηθισμένος άνθρωπος θα πάει στο σινεμά για να δει τον " Άρχοντα ", για παράδειγμα, απλά με την παρέα του. Ο "Nerd" θα πάει ντυμένος ως ξωτικό ή νάνος μαζί με μία παρέα ξωτικών ή νάνων και το βράδυ μετά την ταινία και πριν κοιμηθεί θα σβήσει το φωτιστικό σε σχήμα " Κυρά του δάσους".
 Κάποιοι τέτοιοι άνθρωποι, λοιπόν, ευθύνονται που κάθε τρεις και λίγο παραγωγοί και σεναριογράφοι καναλιών της Αμερικής αποφασίζουν να ζωντανέψουν δεινοσαύρους! 
 Μία από αυτές τις αποτυχημένες προσπάθειες είναι και το " Primeval ". Φίλε αναγνώστη, εάν δεν έχεις δει το "Jurassic Park" (καλά έκανες) και εαν μικρός δεν είχες ολοκληρώσει τον δεινόσαυρο που φωσφόριζε στο σκοτάδι μην δεις αυτή την απίστευτη πατάτα....Στην σειρά διάφορα μαγνητικά πεδία ανοίγουν πύλες στο παρελθόν και αυτές οι πύλες επιτρέπουν στα θηριώδη ζώα να κόβουν βόλτες στην Αμερική, και δίαφοροι κακοί ηθοποιοί προσπαθούν να αναλύσουν το φαινόμενο και να σώσουν τον  κόσμο!!!
 Οι δεινόσαυροι πάνε πεθάνανε και δεν ξαναζωντανεύουν αγαπητοί δημιουργοί Tim Haines, Adrian Hodges, και από εδώ και πέρα να γνωρίζετε ότι σας έχω επικηρύξει! 

 π.
Share this article :

2 σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger