Total Recall 2012

Ο Douglas Quaid (Colin Farrell) είναι ένας εργάτης από την Αποικία (Αυστραλία), ένα από τα δυο μέρη που έχουν μείνει στον πλανήτη μετά από απανωτούς πολέμους πυρηνικούς και μη, έχοντας κριθεί τα μόνα κατοικήσιμα μαζί με την Ηνωμένη ομοσπονδία της Βρετανίας (UFB). Εργάζεται στην Αγγλία και μεταφέρεται μέσω της "πτώσης" , ενός ταχύτατου υπόγειου τύπου τραίνου, από  την Αποικία κάθε μέρα. Η ζωή του αρχίζει να γίνεται επικίνδυνα μονότονη, μέχρι την ημέρα που επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις της Recall, μιας εταιρείας που προσφέρει στους πελάτες της ψεύτικες αναμνήσεις και την δυνατότητα έστω για λίγο να ζήσουν το όνειρο. Σύντομα ο Douglas θα βρεθεί καταδιωκόμενος από την αστυνομία και με την αμφιβολία για τις "μνήμες" από μια άλλη ζωή που πάντα είχε να δίνουν απαντήσεις στα ερωτήματα του...
 Η ταινία έχει τους βασικούς ήρωες ίδιους,  παραλείποντας ένα-δύο δευτερότριτους, την πόρνη με τα 3 βυζιά και την σοβαροφάνεια στο κόκκινο. Με λίγα λόγια θα μπορούσε ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παραγωγός και οτι αλλο... Wiseman, να βάλει το μυαλό του να δουλέψει και να μας παρουσιάσει κάτι φρεσκο και πιασάρικο απο το να αντιγράψει απλώς το βασικό κορμό μιας cult αλλά ταυτόχρονα μεγάλης επιτυχίας του 90, με τσόντα ιδέες πεταμένες εδώ και εκεί, απλώς για να πούμε ότι κάναμε την διαφορά η ότι το πήγαμε ενα βήμα πιο πέρα!
 Όσον αφορά το cast, ο Farrell παραμένει ωραίος τύπος, ο Cranston του Breaking Bad πειστικότατος, η Biel είναι εντάξει και η Beckinsale περιφέρει το ψώνιο της για 118 λεπτά γιατί... έτσι λέει το σενάριο!@!
 Στο ρεζουμέ τώρα, να την δείτε γιατί έχει μια συνεχή δράση και μια διαφορετική προσέγγιση θυμίζοντας λίγο Minority Report, δεν θα τη βρείτε δυσάρεστη, αλλά μάλλον αχρείαστη και σίγουρα θα διαγραφεί γρήγορα απο την δική μας μνήμη...

Σημείωση: Παρακαλείται ο αξιότιμος Mr. Wiseman να σταματήσει να κάνει από κάτω πλάνα στην συζυγό του  Miss Beckinsale... Είναι κοντή αδερφέ μου, δέξου το!!! 

Ευχαριστώ...













ዞር



Share this article :

5 σχόλια:

  1. To Minority Report είναι και αυτό του Philip K. Dick που έχει γράψει φυσικά το Do Androids Dream of Electric Sheep? (Blade Runner), το We Can Remember It for You Wholesale (Total Recall). Είναι φυσικό να θυμίζει διαφορετικά stories του Dick μιας και όλες είναι γραμμένες από αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαφώς και είναι απο την άλλη το μόνο ενδιαφέρον στοιχείο που βρήκα στην τελευταία του ταινία είναι αυτό, γι αυτό και το τόνισα.Κατα τα άλλα όπως αναφέρω και πιό πάνω είναι μια ταινία με ένα κάποιο ενδιαφέρον και εξυπηρετεί το σκοπό για τον οποίο βγήκε...και μόνο! Ήρθε, πέρασε και πάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να το δω σύντομα, παρά ότι ο Wiseman απέδειξε στο Die Hard 4.0 πως μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες action σκηνές. Με αποτρέπει ο Φάρελ και το γεγονός πως ο Βερχόφεν έκανε εκπληκτική δουλειά με το Total Recall το 90' με τον Arnie. Θα περιμένω το dvd. Είναι περίπτωση ταινίας "if it aint broken dont fix it".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. They do not require as much work as many other animals do and are really fun to watch.
    Or, when we speak of American capitalism, do we mean jobs for our
    people, medical care for all of us, decent wages and decent retirements.

    It is one of those helpful and useful addiction that every man and woman should have.

    For documentation purposes and additional interest, be sure to include the banner including the name
    of the news publication, as well as the date section.
    Newspapers internationally are becoming more than ever like a television network providing current breaking news
    stories.

    Also visit my website; click here

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Apply 2 to 3 inches of mulch over the plants root system once all foliage is removed and discarded.
    Wear disposable gloves to keep from directly touching feces.
    When ordering mulch, find out what the delivery cost is and compare it between companies before ordering.


    my website ... mulching

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger