Django Unchained

 Βρισκόμαστε στο 1858 κάπου στο Τέξας, εκεί που η δουλεία και ο ρατσισμός καλά κρατούν. Ο πρωταγωνιστής μας, Django (Jamie Foxx), σκλάβος και ο ίδιος, αγοράζεται από έναν ευγενικό και καλοντυμένο κυνηγό κεφαλών, με σκοπό να τον βοηθήσει στην σύλληψη των κακοποιών αδελφών Brittle. Ο Γερμανός κυνηγός επικηρυγμένων Dr. King Schultz (Christoph Waltz) υπόσχεται στον Django σε αντάλλαγμα, να τον εκπαιδεύσει και μαζί να απελευθερώσουν την γυναίκα του Broomhilda (Kerry Washington), που έχει αγοραστεί και εκμεταλλεύεται απο τον απόλυτα διεστραμμένο μεγαλογαιοκτήμονα, Calvin J. Candie (Leonardo DiCaprio)...
 Δραματικό και βίαιο το Django προβάλλεται στου κινηματογράφους απο τις 17/01/13 και σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Το στόρυ απλό και ουσιώδες, με μια συνεχιζόμενη υποβόσκουσα ένταση που σε καθηλώνει από τα πρώτα λεπτά κιόλας!  
  Εντυπωσιακό κάστινγκ για ακόμη μια φορά από τον Tarantino σε ένα ξεχωριστό Southestern! Ο πρωταγωνιστής Foxx αποδίδει μοναδικά την καταπίεση του ήρωα, με το οργισμένο βλέμμα του να στάζει αίμα! Στο πλευρό του ο πολύ συμπαθής Waltz που ξεχωρίζει και πάλι μετά το Inglourious Basterds συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο, στο ρόλο του εκλεπτυσμένου και αβρού φονιά. Καταλήγοντας στην μεγαλειώδη ερμηνεία του DiCaprio (σημείο αναφοράς πλέον), που απλά αρνείσαι να πιστέψεις πως μια δεκαετία πριν έπαιζε σε ταινίες τύπου Don's Plum!!!
  Ένας φόρος τιμής στα Spaghetti Western από τον ταλαντούχο σκηνοθέτη που αν δεν είσαι Tarantino-friendly ίσως και να μην αντιληφθείς ότι η ταινία γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από αυτόν. Απ΄την άλλη αν είσαι, το καταλαβαίνεις από τους τίτλους αρχής κιόλας πως η ταινία αυτή δεν είναι Man With The Iron Fist ή Death Proof, είναι ξεχωριστή, είναι μοναδική και τολμώ να πω μία απ' τις καλύτερες της χρονιάς (είμαι λίγο ενθουσιασμένος)!!! Μην τη χάσετε...Καλή προβολή...

 







ዞር

  
Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Η ταινία είναι κλασική tarantino με πολύ καλές ερμηνείες και η έκπληξη του Leonardo Di Caprio όπου και fun να μην είσαι δεν μπορείς παρά να αναγνωρίζεις την πολύ καλή ερμηνεία του και ότι τα μούσια τον κάνουν άντρα πια!!!!!. Ταινία και με κοινωνικό χαρακτήρα αφού βασίζεται στον ρατσισμό και στην δουλεία χωρίς να κουράζει και να χάνει τον χαρακτήρα των ταινιών tarantino. Κάνει σε κάποιο σημείο κοιλιά για όσους το έχουν δεί στην σκηνή του σπιτιού του Di Caprio αλλά συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον όπου στο τέλος δεν αντέχει πια ο tarantino και πρέπει να δώσει το δικό του στίγμα - φίλοι του αγαπητού σκηνοθέτη το καταλαβαίνουν!!!! Πολύ καλή ταινία, ε ναι λοιπόν ενθουσιάστηκα κι εγώ και το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο μπράβο στον αγαπημένο μας tartantino για ακόμη μια φορά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger