Love In The End

 Η Κατερίνα ένα κορίτσι που μόλις τελείωσε το σχολείο,  γνωρίζει και ερωτεύεται τον Παύλο, ένα νεαρό ανθυποπλοίαρχο. Αυτή η γνωριμία της επιφυλάσσει εκπλήξεις και συναισθήματα πρωτόγνωρα για τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής της. Ο Γιώργος συνειδητοποιεί μέτα από 18 ολόκληρα χρόνια φιλίας με την Αλίκη ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Ο φόβος για την αντίδραση της σε αυτό θα τον οδηγήσει στο ψέμα και αυτό με τη σειρά του στην απομάκρυνση από εκείνη. Ο Νίκος και η Στέλλα, δυο νεαροί πέρα ως πέρα ρεαλιστές που δεν πιστεύουν στον έρωτα και τις μαγικές στιγμές που σου προσφέρει,γνωρίζονται, ερωτεύονται και διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να ζουν ο ένας μακρυά από τον άλλο.

 Τρεις παράλληλες ιστορίες που εκτυλίσσονται ταυτόχρονα. Τρεις ιστορίες για τον έρωτα, τις στιγμές και αυτό που στο τέλος πάντα μένει...Tην αγάπη...! Ιστορίες ανεκπλήρωτου έρωτα και love stories με ευτυχισμένο τέλος παρουσιάζονται στην παραπάνω ταινία που στηρίχθηκε στις ιδέες της Ogilvy-One και σκηνοθετήθηκε από τον πρωτοεμφανιζόμενο Βασίλη Κεχαγιά.

 Δεν θα μπω στη διαδικασία να την αναλύσω περισσότερο καθώς στην ουσία το παραπάνω φιλμ είναι κάτι σαν Best of από διαφημίσεις της Lacta! Δέκα διαφημίσεις σε μια ένα πράγμα!

 Οπότε όταν θα μαζευτείτε στην πρεμιέρα της ταινίας στις 14 Φεβρουαρίου μαντέψετε ποιος δεν θα βρίσκεται στην αίθουσα μαζί σας...!!! 

(Όποιος με αναζητήσει θα είμαι στην αίθουσα 5, που θα παίζει "A Good Day To Die Hard" !!!)





ዞር

Share this article :

2 σχόλια:

  1. και εγω το Πολυ σκληρος για να πεθανεις ειχα παει να δω εκεινη την ημερα! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πολύ καλά έκανες τελικά, έχω να προσθέσω!!! Καλή συνέχεια...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger