Red Dawn 2012

Ριμέικ της κλασικής ταινίας δράσης του 1984 που είχε σκηνοθέτη τον Τζον Μίλιους και πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Σουέιζ. Δυστυχώς όμως, όπως και τα περισσότερα ριμέικ έτσι και αυτό, δεν έχει την λάμψη της πρώτης. Για την συγκεκριμένη ταινία βέβαια δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα με το θέμα είτε με την ταινία του ’84, είτε με την πιο πρόσφατη του 2012.

Το σκηνικό της ταινίας αφορά μία πόλη από αυτές που δεν έχεις ακούσει ποτέ, κάπου στην Αμερική μία αρκετά μεγάλη ομάδα στρατιωτικών της Βόρειας Κορέας επιτίθεται με σκοπό να ξεκινήσει να διεκδικεί συμφέροντα, στόχο βέβαια τον Γ παγκόσμιο πόλεμο. Η κίνηση, αυτή όπως είναι φυσικό για μία τέτοιου είδους αμερικανιά, είναι υποκινούμενη από τους Ρώσους.

Οι ειδικές δυνάμεις όμως Ρώσων και Βορειοκορεατών θα τα βρούνε σκούρα όταν μία ομάδα από σχολιαρόπαιδα θα αποφασίσει να αντισταθεί και θα κερδίσει!!!! 

Η ταινία είναι αδιάφορη, σαν θέμα το θεωρώ πολύ αστείο, από το γεγονός της επιλογής μίας τρομερά ασήμαντης πόλης μέχρι το ότι μία ομάδα από βλαχόφατσες του λυκείου τα έβαλε με ειδικές δυνάμεις… Όπου δείτε το παραπάνω εξώφυλλο απλά αγνοείστε το!





π.

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger