Orange Is the New Black

  Ακόμα μία δραματική σειρά για αυτό το καλοκαίρι. Μία τακτική που είδαμε και στην περίπτωση του "House of Cards", η δημοσίευση δηλαδή όλων των επεισοδίων σε μία μέρα δοκιμάστηκε έκανε επιτυχία και την ξανασυναντάμε αυτό το καλοκαίρι σε μία πολύ καλά στημένη παραγωγή.

 Έχουμε δει φυλακές και φυλακές, αντρικές κυρίως, άντε και ανηλίκων. Εδώ θα συναντήσουμε γυναίκες που βρέθηκαν στην λάθος μεριά του νόμου. Οκ μην περιμένετε να δείτε σκληρές εικόνες στα υπόγεια της φυλακής ή και σπουδαία διδάγματα τύπου "Αmerican History X" αλλά το να βρίσκεται ξαφνικά μία μορφωμένη κοπελίτσα μέσα την φυλακή από την μία μέρα στην άλλη για ένα αδίκημα που διέπραξε 10 χρόνια πριν είναι κάπως βαρύ.

 Από το κέντημα στην αποψίλωση και την αγγαρεία βρίσκεται η Taylor Schilling, την οποία γνωρίζουμε από το "ARGO" που έκανε μεγάλη επιτυχία με την αληθοφάνεια του, κατά πολλούς πραγματική ιστορία. Το ίδιο αναμένεται και για το "Orange is the new Black" με τίτλο πολύ έξυπνος και μεταφορικό. Βέβαια όπως είναι της μόδας και σαν ένα ακόμα κοινό σημείο με το "House of Cards" βλέπουμε ηθοποιούς πολύ γνωστούς από μεγάλες παραγωγές. Μαζί με την προαναφερθείσα Taylor Schilling βλέπουμε τον αξέχαστο και πολύ αστείο Jim Levenstein από το "Αmerican Pie" σε έναν λίγο διαφορετικό ρόλο βέβαια.





Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger