Home » , , , , , , » Malavita (Επικίνδυνη Οικογένεια)

Malavita (Επικίνδυνη Οικογένεια)

 O Fred Manzoni (Robert De niro) είναι ένας επικίνδυνος πρώην μαφιόζος-οικογενειάρχης. Εκείνος και η επίσης επικίνδυνη οικογένεια του έχουν μπει στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και ζουν ήρεμα (ο Θεός να το κάνει!) σε μια επαρχία της Νορμανδίας.

 Δυστυχώς για κακή τους τύχη ο πρότερος βίος τους έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια πάνω τους με αποτέλεσμα η εγκληματική τους φύση να μην τους αφήνει σε χλωρό κλαρί! Κάπως έτσι θα κατρακυλήσουν πάλι στις κακές συνήθειες της ζωής τους στην Νέα Υόρκη. Και καθώς τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα κάποιοι πρώην συνεργάτες τους θα αντιληφθούν την ύπαρξη τους με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν ένα μεγάλο ταξίδι αναζητώντας εκδίκηση!

Η απόβαση των μαφιόζων στην Νορμανδία λοιπόν από 10/10 στους κινηματογράφους!Σε σκηνοθεσία Luc Besson και παραγωγή Martin Scorsese, η εκρηκτική περιπέτεια "The Family" σηματοδοτεί την επιστροφή του μεγάλου σκηνοθέτη σε ταινίες τέτοιου είδους. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο De niro- Pfeiffer δε, μας υπόσχεται φοβερές στιγμές σε μια κωμωδιοπεριπέτεια που αναμένεται να κόψει πολλά εισιτήρια στις αίθουσες !!!...Καλή Προβολή...!








ዞር


Share this article :

1 σχόλιο:

  1. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!!1000 ταινιες δρασης ΔΩΡΕΑΝ ολες μαζι σε εναν Player online ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ...ΑΠΛΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΜΕ.....
    http://free-on-line.com/Action-Movies-Greek-Subs.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger