The Blacklist

 Μία αστυνομική σειρά εγκλήματος, με πολύ καλή υπόθεση που θα ξεχωρίσει από την τεράστια μάζα των άπειρων αστυνομικών σειρών.

 Κάθε χρόνο πέντε με δέκα αστυνομικές σειρές ξεπηδούν στην μικρή μας οθόνη. Δεν λέω ότι είναι όλες κακές, ούτε ότι είναι και όλες πετυχημένες ή ότι κάνουν την διαφορά. Η φαντασία γύρω από αυτό το είδος έχει εκλείψει. Άλλες θα επαναφέρουν με διάφορους τρόπους τον Σέρλοκ, σε άλλες σειρές θα δημιουργούν ομάδες με επίλεκτους από ολόκληρο τον κόσμο και πάει λέγοντας.

 Τι το ιδιαίτερο έχει αυτή η σειρά; Απολύτως τίποτα.... Έχει καλούς ηθοποιούς και η υπόθεση στηρίζεται σε έναν από τους πιο περιζήτητους κακοποιούς του FBI, ο οποίος παραδόθηκε μόνος του με σκοπό να πουλήσει πληροφορίες στους πράκτορες σχετικά με εχθρούς του, βάζοντας πάντα τους όρους του. Πάντως κάτι περίεργο συμβαίνει με αυτόν τον τύπο και την πράκτορα που έχει θέσει ως όρο να διαχειρίζεται τις πληροφορίες του..... Δεν είναι από τις σειρές που κολλάς είναι η αλήθεια αλλά αξίζει να περιμένεις να δεις που το πάει.






π.
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger