Home » , , , , » The Walking Dead

The Walking Dead

 Το "The Walking Dead" είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά από τον Frank Darabont και βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ των Robert Kirkman και Tony Moore. Έκανε πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου 2010 με ένα 90-λεπτο επεισόδιο.

 Η σειρά αφηγείται την ιστορία και το επακόλουθο μιας καταστροφής και ακολουθεί μια μικρή ομάδα ανθρώπων που ταξιδεύουν σε όλη την Αμερική ψάχνοντας για το καινούργιο τους σπίτι, μακριά από τις ορδές των ζόμπι! Την ομάδα οδηγεί ο Rick Grimes, ένας πρώην αστυνομικός. Όσο η κατάσταση χειροτερεύει, οι επιζώντες θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να παραμείνουν ζωντανοί.

 Ότι πρέπει δηλαδή για όσους λατρεύουν το κυνήγι ζόμπι κ τα "splatter".....H σειρά σήμερα βρίσκεται στο τέλος του 3ου κύκλου συνεχίζοντας να κρατάει τις καλές εντυπώσεις που είχε δημιουργήσει. Ο κόσμος πλέον δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τους "περπατητές" αλλά και την δική του οργή και τρέλα.

 To κυνηγητό μεταξύ ανθρώπων θα γίνει κεντρικό σημείο αναφοράς της τρίτης κατά σειράς σεζόν, με νέα πρόσωπα να μπαίνουν στο παιχνίδι!

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger