Home » , , , » Home Alone

Home Alone

  Μόνος στο σπίτι ο Macaulay Culkin, που από το 1990 μέχρι σήμερα μας χαρίζει γέλιο κάθε φορά που βλέπουμε αυτήν την ταινία.
 Μία από τις κορυφαίες χριστουγεννιάτικες ταινίες που όλοι έχουμε δει και συνεχίζει να παίζεται κάθε χρόνο στην τηλεόραση για 23 χρόνια. 
 Η ταινία αυτή βέβαια δεν έχει να κάνει τόσο με το νόημα των Χριστουγέννων, ούτε καν με τον Άγιο Βασίλη, αλλά με ένα παιδί με άδεια να σκοτώνει με την φαντασία του, και απλά αυτό συμβαίνει την περίοδο τον Χριστουγέννων! 
 Ο μικρός Kevin περνάει δύσκολες στιγμές μέσα στην οικογένεια του καθώς νιώθει ο πιο παραμελημένος, λόγω της ηλικίας του. Τα Χριστούγεννα, λοιπόν, και ενώ ετοιμάζεται όλο το σόι να φύγει διακοπές ο Kevin θα κάνει μία ευχή. Θα ευχηθεί να μείνει μόνος του, και αυτό θα συμβεί.
 Δεν θα αργήσει βέβαια να συνηθίσει την μοναξιά του καθώς πλέον θα είναι ο κύριος του σπιτιού, μέχρι που θα καταλάβει ότι κάποιοι σχεδιάζουν να διαρρήξουν το σπίτι. Εκεί θα επιστρατεύσει κάθε ιδέα και κάθε κόλπο που θα φανταστεί για να εμποδίσει αυτές τις δύσμοιρες βλακόφατσες από το να κλέψουν το σπίτι...
 Πoλύ γέλιο και σκηνές που έχουν μείνει ανάγλυφες στις μνήμες μας!  Μία οικογενειακή κωμωδία ...χωρίς οικογένεια!
 







 

π. 

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger