The Polar Express

 Παραμονή Χριστουγέννων 1950, στην επαρχία  Grand Rapids του Michigan, ένα παιδί αποκαρδιωμένο από γονείς και φίλους που συνεχώς αμφισβητούν την ύπαρξη του Άγιου Βασίλη, αναζητά στοιχεία που να αποδεικνύουν το αντίθετο. Ο billy ζει την κάθε του μέρα περιμένοντας τα Χριστούγεννα και γι' αυτό η πίστη του στο πνεύμα των εορτών θα ανταμειφθεί αφού θα δεχθεί μια απρόσμενη επίσκεψη, όχι από τους τάρανδους και τον καλοσυνάτο γεράκο με τα κατάλευκα γένια αλλά από το πολικό εξπρές που θα τον οδηγήσει στον Βόρειο Πόλο και το σπίτι του Άι Βασίλη, το μαγικό εκείνο βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων... 
 Μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη ιστορία βασισμένη στην ομότιτλη νουβέλα του  Chris Van Allsburg. Διασκευασμένο και σκηνοθετημένο από τον σπουδαίο βετεράνο πια σκηνοθέτη  Robert Zemeckis, το πολικό εξπρές παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2004 με την τεχνολογία motion capturing δίνοντας μας την δυνατότητα να απολαύσουμε έναν ξεχωριστό Tom Hanks στο ρόλο του εισπράκτορα. Ταυτόχρονα δάνεισε την φωνή του και σε πέντε ακόμα χαρακτήρες του έργου!
 Μας μεταφέρει την ατμόσφαιρα του βιβλίου αν και λίγο μονοδιάστατο σεναριακα, παρόλα αυτά αποτέλεσε μια πολύ καλή ταινία και ιδιαίτερα πρωτότυπη τεχνολογικά που συγκινεί ακόμα και σήμερα τους μικρούς μας φίλους...Καλή προβολή...!!!



 





ዞር

  
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger