Home » » Christmas on Me

Christmas on Me


 Οι γιορτές ίσως είναι οι μοναδικές στιγμές που σε κάνουν να έχεις αυτήν την περίεργη αίσθηση χαράς χωρίς να έχεις κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Ιδιαίτερα η λαμπερή και πολυστολισμένη περίοδος των Χριστουγέννων εμένα προσωπικά με κάνει να νιώθω πολύ ευχάριστα. 
 Βέβαια, από τα παιδικά μου χρόνια είχα συνδυάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ως περιόδους χαλάρωσης μακρυά από το διάβασμα, με περισσότερη τηλεόραση και φίλους. Ήταν και η εποχή άλλωστε που όλα τα κανάλια τότε ξεκινούσαν από τις αρχές του Δεκέμβρη να μας βομβαρδίζουν με ότι χριστουγεννιάτικη ταινία και παιδικό μπορούσαν να ξεθάψουν. Λίγο με τον Άγιο Βασίλη, λίγο με τον Ρούντολφ και η λίστα συνεχίζεται και είναι πολύ μεγάλη. Αυτή η τηλεοπτική μαγεία, βέβαια, στις μέρες μας έχει χαθεί. Τα τηλεοπτικά χριστούγεννα δεν κρατάνε πια τόσο πολύ, για αυτό και εμείς εφαρμόζουμε άλλες μεθόδους
 Ποιές θα ήταν λοιπόν οι κατάλληλες ταινίες για να ευχαριστηθούμε σε αυτές τις διακοπές?
  Θεωρώ ότι νούμερο ένα και πιο "must" ταινία που πρέπει να δει κάποιος τα Χριστούγεννα είναι το "Home Alone". Ο μικρός Macaulay Culkin, μένει μόνος στο σπίτι και το προστατεύει με όπλα του την φαντασία και τα παιχνίδια του, από τους επιτήδειους κλέφτες τον εορτών!
 Συνεχίζοντας την λίστα, προτείνω ανεπιφύλακτα την ταινία "Scrooge" , που είναι βασισμένη στο βιβλίο του Charles Dickens, με την ιστορία του σπαγγοραμένου Scrooge να μεταφέρεται στις οθόνες μας για να μας διδάξει το πνεύμα τον χριστουγέννων.
 Τρίτη ταινία είναι η "Christmas Vacation", όπου η τρελή και απρόβλεπτη οικογένεια των Griswold παραδίδει μαθήματα χαρούμενων οικογενειακών χριστουγέννων!
 Ας μην ξεχνάμε όμως και τα παιδιά ή όσους αισθανόμαστε παιδιά και να προτείνουμε τις ταινίες "How the Grinch Stole Christmas", όπου ο ασυναγώνιστος m Carrey κλέβει τα χριστούγεννα, και το υπέροχο και ατμοσφαιρικό "The Polar Express".

 *Καλά Χριστούγεννα σε όλους και καλές γιορτές*
 
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger