Home » , , , , » The Man With The Iron Fist

The Man With The Iron Fist

Σε ένα μικρο χωριό της Κίνας του 19ου αιώνα ξεκινά η ιστορία που θέλει ένα ξένο σιδερά να υπερασπίζεται τους ντόπιους και κατατρεγμένους κάτοικους από τις εγκληματικές φατρίες που λυμαίνονται την περιοχή.
 Το Jungle village είναι ο τόπος όπου όλοι οι εγκληματίες βρίσκουν καταφύγιο, εκεί και ο τοπικός σιδεράς (RZA) αναγκασμένος να φτιάχνει φονικά όπλα για εκείνους, μέχρις ότου έχει τα απαραίτητα χρήματα ώστε να φύγει με τον έρωτα της ζωής του, την εξωτική Lady Silk (Jamie Chung). Σύντομα ο πόλεμος μεταξύ των φατριών θα ξεκινήσει και εκείνος θα κληθεί να υπερασπιστεί το χωριό έχοντας για σύμμαχο τον μυστηριώδη επισκέπτη Jack Knife (Russell Crowe) και τον γιο του δολοφονημένου αρχηγού της φατρίας των λιονταριών, Zen Yi (Rick Yune)...
 Η απόλυτη υπέρ-cult ταινία της χρονιάς είναι γεγονός!!! Το The Man With The Iron Fist είναι η πρώτη επίσημη σκηνοθετική προσπάθεια του γνωστού από τους Wu-Tang Clan, RZA. Το σενάριο υπογράφει ο Eli Roth και σε όλο αυτό κάπου ανακατεύεται και ο Tarantino, με το ύφος της ταινίας να το επιβεβαιώνει απόλυτα. Πίδακες αίματος να λερώνουν τις κάμερες, απίστευτα cult σκηνές σχεδόν σε κάθε μάχη και μαύρες έως κατάμαυρες ατάκες να βγαίνουν από τα στόματα ,των ξεχωριστών κατά τα άλλα πρωταγωνιστών, χωρίς σταματημό! Ταινία πολεμικών τεχνών, λάτρεις των οποίων όλοι οι παραπάνω που δεν έχει προβληθεί ακόμη στη χώρα μας και είναι πολύ πιθανό να μην περάσει από τις μεγάλες αίθουσες. Το ότι απευθύνεται μόνο σε fan του είδους εξυπακούεται...Οπότε όλοι εμείς οι tarantinioi μπορούμε να καούμε άφοβα, οι υπόλοιποι υπομονή θα περάσει! Καλή προβολή!









Director:RZA Writers:Eli Roth, RZA 
Stars:Russell Crowe, Cung Le and Lucy Liu 


ዞር

  
Share this article :

2 σχόλια:

  1. H ταινια ειναι απο τις μεγαλυτερες μουφες που εχει βγαλει ο ταραντινο, και ολοι οι οπαδοι του εχετε χοντρο προβλημα!!!!

    π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger