The Last Stand

 Ο Ray Owens (Arnold Schwarzenegger) σερίφης πλέον της μικρής συνοριακής πόλης Sommerton Junction της Arizona, αφού αποσύρθηκε από την θέση του στο Los Angeles, είναι υπεύθυνος για το ήσυχο χωριό, τελευταίο σταθμό πριν τα σύνορα του Mexico. Την ησυχία του θα χαλάσει η απόδραση του περιβόητου βαρώνου των ναρκωτικών και λάτρη των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων, Gabriel Cortez (Eduardo Noriega). Ο τελευταίος καταφέρνει να αποδράσει από ένα κομβόι κρατουμένων και με την βοήθεια της ομάδας του που του "ανοίγει" δρόμο, φτάνει στο Sommerton Junction κρατώντας όμηρο την πράκτορα του FBI Ellen Richards (Génesis Rodríguez). Ο Cortez έχει ένα τελευταίο εμπόδιο στο δρόμο για την ελευθερία και δεν είναι άλλο από τον σερίφη Owens...
 Ταινία δράσης η παραπάνω και τι άλλο θα μπορούσε να είναι με τον γερο-λύκο Arni στον πρωταγωνιστικό ρόλο, πλαισιωμένο από τον απόλυτα "καμένο" Knoxville και τον πάντα σοβαρό Whitaker. Το trailer παίζει αρκετό καιρό και η ταινία έχει ήδη προβληθεί στην άλλη μεριά του Ατλαντικού αφήνοντας ανάμεικτες εντυπώσεις.
 Εμείς θα την απολαύσουμε στο σινεμά οπωσδήποτε γιατί πολύ απλά έχει όλα όσα χρειάζονται. Μπόλικη δράση, αρκετό πιστολίδι, ολίγον από χιούμορ και μια πρέζα "ψέμα" είναι η μαγική συνταγή για να περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας στην σκοτεινή αίθουσα!









Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger