Home » , , » Homeland

Homeland

Η σειρά που συγκλονίζει την Αμερική, διότι βάζει στην εικόνα τους φόβους μιας αυτοκρατορίας, που μπορεί να πέσει από μόνη της ή καλύτερα εκ των έσω.
Η σειρά επεξεργάζεται την επιστροφή ενός πεζοναύτη του Nicolas Brody  ο οποίος διασώζεται μετά από 8 χρόνια ομηρίας από την Αλ-Κάιντα. Τα πράγματα μπερδεύονται όταν η Carrie Mathison αρχίζει και τον υποψιάζεται ως επίδοξο τρομοκράτη που προσυλητίστηκε από τον Μουσουλμανισμό.
 Το κατασκοπικό δράμα είναι συναρπαστικό, όχι τόσο από άποψη δράσης, όπως είχαμε συνηθήσει από το 24 Hours για παράδειγμα. Είναι σαγηνευτικό γιατί η δράση προχωρά μέσω της ψυχολογίας των χαρακτήρων.
 H δική μου άποψη, για να πω την αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που ακούω γύρω μου. Την θεωρώ απλά μία βαρετή σειρά, που ουδεμία σχέση έχει το θέμα της με δράση και αγωνία. Οι Αμερικάνοι απλά εμπορεύονται τον κίνδυνο που νιώθουν οι ίδιοι απένταντι στους τιμωρούς τους και δικαιολογούν και την εγκληματικά πολεμοχαρή συμπεριφορά τους. Όσον αφορά τους ηθοποιούς και ιδιαίτερα την πράκτορα της CIA, Carrie Mathison, κατά κόσμον, Claire Danes, εχώ δει αγγούρια αλλά κοπέλα μου εσύ είσαι ασυναγώνιστη. Η μόνη που ξεχωρίζει δυστυχώς με μικρό ρόλο είναι η  Morena Baccarin γνωστή από την σειρά "V" που κόπηκε χωρίς λόγο και είχε πολύ μεγαλύτερο κοινό...Tο "Homeland" διανύει ήδη τον δεύτερο κύκλο του!!!


π.
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger