Epic

 Ένα μαγευτικό ταξίδι στο μυστικό κόσμο των Φυλλανθρώπων ξεκινά και μας μεταφέρεται μέσα από τα μάτια της έφηβης M.K.(Amanda Seyfried). Όταν η μικρή Mary Katherine θα βρεθεί μυστηριωδώς στον κόσμο τους θα πρέπει να λάβει μέρος σε μια μάχη μεταξύ των δυνάμεων του καλού, που προστατεύουν τη φύση και του κακού, που θέλουν να την καταστρέψουν. Στη μάχη αυτή θα έχει συντροφιά της ένα σύνολο αστείων και ξεχωριστών χαρακτήρων που θα κρίνουν την συνέχιση της ύπαρξης του μυστικού Βασιλείου του δάσους αλλά και του δικού μας κόσμου...

 Νέα ταινία σε ψηφιακή μορφή έρχεται από την FOX και τους δημιουργούς των Rio και Ice Age, με την υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη Chris Wedge. Μια περιπέτεια και πάλι μετά την πολυαγαπημένη και επιτυχημένη "Εποχή των Παγετώνων" από την ομάδα της Blue Sky Studios που παρουσιάζουν, χρησιμοποιώντας τελευταία τεχνολογία, σε υψηλή ποιότητα την δράση και την περιπέτεια σε ένα μαγικό κόσμο.

 Πληθώρα διάσημων ηθοποιών και τραγουδιστών δανείζουν τις φωνές τους στους πρωταγωνιστές, ανάμεσα τους η τραγουδίστρια Beyoncé Knowles (Queen Tara) αλλά και οι Colin Farrell (Ronin) και Pitbull (Bufo). Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη και σε 3D...Καλή προβολή...!

Από 6 Ιουνίου στους κινηματογράφους



Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger