The Big Wedding


 O γάμος του νεαρού Alejandro (Ben Barnes) και της αγαπημένης του Missy (Amanda Seyfried) είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ενωθεί ξανά μια μεγάλη και ξεχωριστή οικογένεια! Ο Don (Robert De Niro)και η Elli (Diane Keaton) είναι οι γονείς των Lyla, Jared και του υιοθετημένου Alejandro. Παρόλο την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο δεν κατάφεραν να μείνουν μαζί ωστόσο ο επικείμενος γάμος του μικρού τους γιου θα τους φέρει και πάλι κοντά... περισσότερο απ' όσο νομίζουν!

 Η άφιξη της βιολογικής μητέρας του Alejandro θα σημάνει συναγερμό στις τάξεις της οικογένειας καθώς η Donna (Patricia Rae) είναι μια φανατική καθολική που δεν πιστεύει στα διαζευγμένα ζευγάρια! Έτσι οι θετοί γονείς του Alejandro και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, γνωστοί, λοιποί και συγγενείς μπλέκονται σε ένα παιχνίδι ρόλων με καταστροφικά και πολύ αστεία αποτελέσματα...

 Η νέα ταινία του Justin Zackham που μετά το "Βucket List" επιλέγει να κάνει το remake της Γαλλικής ταινίας "Mon frère se marie". Ευχάριστη και μέχρι εκεί χαρακτηρίζεται εύκολα και χωρίς δεύτερη σκέψη, με απαραίτητη προϋπόθεση ότι έχουμε συνυπολογίσει και την συμμετοχή των σπουδαίων Robert De Niro, Robin Williams, Diane Keaton! Να την δείτε αλλά όχι στο σινεμά...Ξέρετε εσείς ;) Καλή προβολή...!



Από 20 Ιουνίου στους κινηματογράφους!

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger