Snitch

 Ο επιχειρηματίας John Matthews (Dwayne Johnson) διεισδύει ως μυστικός πράκτορας σε μια εγκληματική συμμορία για χάρη του γιου του Jason (Rafi Gavron). Ο νεαρός κατηγορείται για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, πέφτοντας θύμα πλεκτάνης και κινδυνεύει με 10 χρόνια φυλάκιση. Στο παιχνίδι εμπλέκεται και η φιλόδοξη εισαγγελέας Joanne Keeghan (Susan Sarandon) όπου αρνείται να δρομολογήσει αλλού την έρευνα κατηγορώντας κάποιον άλλο, αλλά δέχεται να βοηθήσει τον John στο θανάσιμα επικίνδυνο εγχείρημά του...

  Ένα θρίλερ δράσης βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα. Μια επιβλητική ιστορία που απευθύνεται στην άγνωστη και δολοφονική συνέπεια του πολέμου των ναρκωτικών, με τον Dwayne "The Rock" Johnson στον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

  Αυτό που θα δούμε απέχει αρκετά από αυτό που μέχρι τώρα έχουμε συνηθίσει να παρακολουθούμε από τον εν λόγω "μασιστα" ηθοποιό! Το "Καρφί" είναι περισσότερο δραματικό και καταπιάνεται με το πως βιώνει ο απελπισμένος πατέρας την κατάσταση που βρίσκεται ο γιος του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις πράξεις του. Η προσθήκη της Susan Sarandon στο cast προσδίδει και το απαραίτητο κύρος, δίνοντας το κάτι παραπάνω ερμηνευτικά σε σχέση με τον μπουλοτάρανδο Johnson που ακόμα ψάχνει πια γκριμάτσα του πάει περισσότερο!!! Από 13 Ιουνίου στους κινηματογράφους...Καλή προβολή...!




Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger