The Internship

 Δυο ταλαντούχοι πωλητές που η δουλειά τους πήρε την κάτω βόλτα, ο Billy (Vince Vaughn) και ο Nick (Owen Wilson) ψάχνουν αγωνιωδώς το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα. Οι δυο φίλοι και συνεργάτες θα ανακαλύψουν πως είναι πια ξεπερασμένοι καθώς η εταιρεία που εργάζονταν για χρόνια έκλεισε.

 Όλα πλέον γίνονται από το ίντερνετ ακόμα και οι πωλήσεις, κάπως έτσι λοιπόν ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής δηλώνουν συμμέτοχη σε ένα πρόγραμμα πρακτικής της Google! Όταν κατά ένα περίεργο λόγο καταφέρνουν να γίνουν δεκτοί ως εκπαιδευόμενοι του ιντερνετικού κολοσσού, πέρα από την παντελή έλλειψη γνώσεων πάνω στο αντικείμενο, θα έρθουν αντιμέτωποι και με ένα στρατό από ιδιοφυή σπασικλάκια από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης! Οι "δεινόσαυροι" πωλητές μας θα πρέπει να αποδείξουν την αξία τους και τις ικανότητες τους έχοντας για όπλο μονο την αστειρευτη φαντασια τους!!! Η περιπέτεια των nooglers ηρώων μας μόλις ξεκίνησε...

 H δεύτερη συνεργασία στην μεγάλη οθόνη για το αχτύπητο δίδυμο είναι γεγονός! Οι  Owen Wilson & Vince Vaughn επιστρέφουν μετά το 2005 και το Wedding Crashers  στην επίσης γκαφατζίδικη και ευχάριστη κωμωδία "The Internship".

 Η υπέρτατη διαφήμιση της Google λοιπόν για τα μάτια μας μόνο από 27 Ιουνίου στους κινηματογράφους...Καλή προβολή...!








ዞር

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger