The White Queen

The White Queen” είναι η ονομασία μίας νέας βρετανικής δραματικής σειράς, βασισμένης στην ιστορική νουβέλα “The Cousins War”. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε στο BBC Oneστις 16 Ιουνίου 2013.

 Είναι η ιστορία μίας γυναίκας που βίωσε τις έριδες για τον θρόνο της Αγγλίας από την θέση της βασίλισσας. Το έτος 1464 ο Οίκος των Γιόρκς διεκδικεί βίαια την βασιλεία από τον Οίκο των Λάνκαστερ, με τρεις γυναίκες μόνο να προσπαθούν να αποκτήσουν δύναμη, Elizabeth Woodville, Margaret Beaufort and Anne Neville, τα ονόματα τους.

 Σειρά με έντονη πλοκή και δράση, με κύριο στοιχείο το όμορφο αγγλικό τοπίο και το στυλ της βασιλικής αυλής. Η εντυπώσεις που μένουν από μία νέα σειρά “εποχής” είναι ιδιαίτερα καλές καθώς είναι και λίγο της μόδας. Μετά από τις επιτυχίες των “Game of Thrones” και “Vikings” το κοινό αναζητά αντικαταστατά και στην περίπτωση του “The White Queen” μπορεί να το βρει.

 Η παραγωγή της σειράς είναι ιδιαίτερα καλή ενώ και οι ηθοποιοί ξεχωρίζουν θετικά. Η σειρά παρόλα αυτά δεν θα έλεγα ότι είναι ιδανική για καλοκαίρι αλλά περνάει σίγουρα πολύ ευχάριστα η ώρα… Την συνιστώ ανεπιφύλακτα..




π.


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger