Vive la France

 Όταν θες να τραβήξεις τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σου κάνεις τα πάντα, όταν πρόκειται για τη χώρα σου όμως!?!?! Τότε κάνεις τρομοκρατικό χτύπημα!!!

 Έτσι σκέφτηκε και ο γιος του Πρόεδρου μιας μικρής χώρας, του Taboulistan. Γι αυτό το σκοπό προσέλαβε δυο γενναίους βοσκούς τον Muzafar (José Garcia) και τον Ferouz (Michaël Youn) θέτοντας τους ως στόχο να ανατινάξουν τον Πύργο του Άιφελ! Οι ήρωες μας περισσότερο αφελείς παρά κακοί καταλήγουν να μπλέξουν σε μια περιπέτεια δίχως τελειωμό. Επικίνδυνα περάσματα μέσα από στρατιές εθνικιστών, εχθρικοί ντόπιοι και αποκορύφωμα όλων?...Η γραφειοκρατία!!! Για καλή τους τύχη θα γνωρίσουν την Marianne Bouvier (Isabelle Funaro) μια Γαλλίδα δημοσιογράφο που θα τους βοηθήσει πιστεύοντας ότι είναι παράνομοι μετανάστες, δείχνοντας τους την άλλη Γαλλία με την άμεση εξυπηρέτηση, την φιλοξενία και τον πολιτισμό, μια χώρα ιδανική για να ζήσεις το όνειρο...Τελικά είναι τρελοί αυτοί οι Γάλλοι!?!?!?!

 Μια κωμωδία που όπως όλα δείχνουν θα περάσει απαρατήρητη, αλλά εμείς σας την παρουσιάζουμε ένεκα του πρωτότυπου σεναρίου και του ευρωπαϊκού αέρα που φέρνει μαζί της. Από 4 Ιουλίου στους κινηματογράφους...Μη βιαστείτε μόνο!!!




Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger