Under The Dome

 Μία μυστήρια και αόρατη δύναμη κάνει την εμφάνιση της και περικλείει σαν θόλος μία μικρή επαρχιακή πόλη της Αμερικής. Εκεί άλλωστε συμβαίνουν και όλα τα περίεργα. Οι κάτοικοι της πόλης Chester Mill χωρίστηκαν από τις οικογένειες τους, από τους φίλους τους και από τους αγαπημένους τους.

 Η μισή πόλη εντός του θόλου γρήγορα συνειδητοποιεί τι συμβαίνει και αναζητά τρόπους για να βρει πως θα τον διαλύσει. Βέβαια τα προβλήματα που δημιουργούνται είναι πολλά καθώς ο κόσμος αγριεύει, αλλά και οι περισσότεροι έχουν πολλά μυστικά που δεν μπορούν πλέον να μείνουν κρυφά.

 Άλλη μία νουβέλα από τον Στέφεν Κινγκ που μεταφέρεται στην μικρή οθόνη και μία σειρά φαντασίας που θα κρατήσει. Ως θέμα με την πρώτη ματιά δεν είναι και πολύ εντυπωσιακό. Τι δουλειά έχει ένα κατά πολλούς εξωγήινο κατασκεύασμα σε μία τέτοια πόλη και ποια η σκοπιμότητα του?! Δεν αμφισβητώ το ταλέντο του Κινγκ, ούτε και περιμένω κάτι ρεαλιστικό σε μία σειρά επιστημονικής φαντασίας, αλλά καλό θα ήταν να είμαστε και λίγο προσγειωμένοι. Βέβαια επειδή πολλά έχουν δει τα ματάκια μας περιμένω να δω που το πάει. Προσωπικά δεν εντυπωσιάζομαι από την υποκριτική ικανότητα των ηθοποιών αλλά θα συνεχίσω να το παρακολουθώ διότι αυτό που συμβαίνει μέσα στον θόλο είναι πολύ ενδιαφέρον. Τόσο που ξεχνάς ότι υπάρχει κ ο θόλος και για να είμαι ειλικρινής .. ΠΟΙΟΣ ΘΟΛΟΣ!?


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger