Home » , , , » 127 Hours

127 Hours

Το "127 Ώρες" είναι μια βιογραφική δραματική ταινία, βασισμένη στην ιστορία του Άρον Ράλστον (James Franco), ενός παράτολμου ορειβατη και της περιπέτειας που έζησε στο  Εθνικό Πάρκο Canyolands της Γιούτα. Ο Άρον ξεκίνησε για την Γιούτα χωρίς να πει σε κανέναν για τον προορισμό του. Η μέρα του ξεκινάει σε ένα εκπληκτικής ομορφιάς τοπίο με το ορειβατικό του ποδήλατο και αφού γνωρίσει 2 ορειβάτες στο δρόμο συνεχίζει μόνος περνώντας πεζός πια, από στενά φαράγγια, πράγμα που όπως και ο ίδιος δήλωσε, λάτρευε. Η ολίσθηση ενός τεράστιου βράχου θα είναι η αιτία που θα περάσει 127 ώρες μόνος, αβοήθητος και με πλήθος ερωτημάτων γι΄ αυτό που του συμβαίνει να μένουν αναπάντητα, βασανίζοντας το μυαλό του.
 Συγκλονιστική ταινία για την ανθρώπινη αντοχή και δύναμη κρύβεται μέσα μας και πως να μην είναι όταν μιλάμε για αληθινή ιστορία που θέλοντας και μη  ταυτίζεσαι και βάζεις τον εαυτό σου στην θέση του.
 Είναι εύκολο να καταλάβεις ότι ο Άρον έζησε, γι΄  αυτό και γνωρίζουμε την ιστορία του, αλλά ο τρόπος που το κατάφερε είναι το πραγματικά εκπληκτικό της υπόθεσης και πως το ένστικτο της επιβίωσης οδηγεί  τον άνθρωπο εκεί που δεν πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει... 




ዞር  
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger