Fantastic 4 I-II

 Ο χαρισματικός εφευρέτης και επιστήμονας Dr Reed Richards μαζί με τον καλύτερό του φίλο και συνεργάτη Ben Grimm, αναγκάζονται να απευθυνθούν στον παλιό τους συμφοιτητή και νυν αλαζόνα δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Victor Von Doom, προκειμένου να τους χρηματοδοτήσει ένα φιλόδοξο πείραμα μελέτης του ανθρώπινου DNA. Αν και υπάρχουν όπως φαίνεται ανοιχτοί λογαριασμοί μεταξύ Richards και Von Doom, με μήλο της έριδος την όμορφη γενετική επιστήμονα Sue Storm που εργάζεται πλέον με τον Von Doom, ο τελευταίος δέχεται να χρηματοδοτήσει τα σχέδια του παλιού του αντίζηλου. Στο πείραμα παίρνουν μέρος εκτός από τους προαναφερθέντες και ο μικρότερος αδερφός της Sue, ο θερμόαιμος Johnny Storm. Το πείραμα εκτελείται λοιπόν μέσα σε ένα διαστημικό σταθμό, όταν αναπάντεχα μια κοσμική καταιγίδα από τον ήλιο θα εκθέσει ολόκληρη την ομάδα σε επικίνδυνα ποσά ραδιενέργειας, τα οποία θα μεταλλάξουν το DNA της πενταμελούς ομάδας. 
 Έτσι δημιουργούνται ο Μr Fantastic, o Human Torch, The Thing και η Invisible Woman....και καταλήγουμε σε ένα απίστευτο ¨ass kicking¨ του Dr Doom!!


Director:Tim StoryWriters:Mark Frost, Michael France,Stars:Ioan Gruffudd, Michael Chiklis and Chris Evans

 

 Όλα είναι έτοιμα για το 'Γάμο Της Χρονιάς' μεταξύ του Mister Fantastic και της Invisible Woman - κατά... κόσμον Reed Richards και Sue Storm. Όμως, την ειδυλλιακή τελετή θα στιγματίσει η εμφάνιση μιας παράξενης ασημένιας φιγούρας που φαίνεται σα να ισορροπεί σε μια επίσης ασημένια σανίδα του σερφ. Η πρώτη απόπειρα του Human Torch να ακολουθήσει τον εισβολέα θα καταλήξει σε φιάσκο, φανερώνοντας τς ανώτερες δυνάμεις του Silver Surfer. Προσπαθώντας να λύσουν το μυστήριο της έλευσης του Silver Surfer, σε συνδυασμό με την εμφάνιση γιγαντιαίων κρατήρων σε ολόκληρη τη Γη, οι Fantastic Four θ' αναγκαστούν να συνεργαστούν με τον άσπονδο εχθρό τους Dr. Doom (Julian McMahon), ο οποίος φαίνεται να έχει τα δικά του σχέδια για τον εξωγήινο ταξιδιώτη.

 Aκόμα καλύτερη ταινία από την πρώτη με το αγαπημένο και μυστηριώδη Silver Surfer να κλέβει την παράσταση ....

Βάλε χέρι για να δεις το trailer... 

Director:Tim StoryWriters:Mark Frost, Michael France,Stars:Ioan Gruffudd, Michael Chiklis and Chris Evans

π.

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger