Iron Man I-II

Αδίστακτος, κυνικός, αλαζόνας, λεφτάς αλλά και ιδιοφυής, ο Tony Stark (Robert Downey Jr.) ξεκίνησε από παιδί θαύμα για να καταλήξει ο μεγαλύτερος βιομήχανος-έμπορος όπλων του κόσμου. Η βιομηχανία του παράγει τα πλέον εξελιγμένα οπλικά συστήματα, χαρίζοντας στην πατρίδα του το συγκριτικό πλεονέκτημα στον πόλεμο 'κατά της τρομοκρατίας. Όταν όμως ο μεγιστάνας αυτός πέσει στα χέρια Αφγανών 'τρομοκρατών', η ιδιοφυΐα του θα γεννήσει ένα ακόμα σπουδαίο όπλο, μία στολή ρομπότ, που θα του επιτρέψει να αποδράσει από τα αφιλόξενα βουνά του Αφγανιστάν. Επιστρέφοντας στις Η.Π.Α. αποφαίνεται αιφνιδίως πως...'ο πόλεμος είναι κακό πράγμα', κάτι που δεν αρέσει καθόλου στους μετόχους του κολοσσού που διευθύνει και πολύ περισσότερο στον Obadiah Stane (Jeff Bridges). Κι ενώ ο Stark καταπιάνεται με την τελειοποίηση της στολής του, οι εχθροί του ψάχνουν παρόμοιους τρόπους να τον εξουδετερώσουν.
 Μία ταινία πολύ ιδιαίτερη που ξεχωρίζει άνετα από τις υπόλοιπες, με τις ίδιες καταβολές από τα  comic. Η πιο επιτυχημένη μεταφορά θα έλεγα από comic στην μεγάλη οθόνη, με τονRobert Downey Jr. να έχει γεννηθεί για αυτόν τον ρόλο. Είναι το ¨alter ego¨ του Iron Man.


Director:Jon Favreau Writers:Mark Fergus, Hawk Ostby, Stars:Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow and Terrence Howard

 

 Ακριβώς δύο χρόνια μετά το επιτυχημένο «Iron Man», έρχεται το sequel για να επαναλάβει κάτι ανάλογο. Για αυτό και πλάι στον Robert Downey Jr. προστέθηκαν οι Mickey Rourke, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Don Cheadle και Sam Rockwell. Κατά τα λοιπά, ο Jon Favreau παρέμεινε στη σκηνοθετική καρέκλα, ενώ το soundtrack ήρθαν να ενισχύσουν οι AC/DC με αποκλειστικά κομμάτια. 

 Mickey Rourke και  Robert D. Jr. θα βρεθούν αντιμέτωποι για μία φορά στην μεγάλη οθόνη και θα γίνουν όλα σκόνη! Ταινία που πραγματικά υποστηρίζει την πρώτη και σε κάνει να περιμένεις την δεύτερη!

 

Βάλε χέρι για να δεις το trailer... 

 

 
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger