Dirty Dancing

 Η Frances περνάει τις διακοπές της με την οικογένειά της σε ένα τουριστικό θέρετρο έξω από τη Νέα Υόρκη. Εκεί θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί τον δάσκαλο χορού και έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυστηρό πατέρα της θα πρέπει βρει μια ισορροπία.
 Μία low-budget ταινία, από ένα καινούργιο στούντιο τότε, με όχι και πολλούς σταρ, το Dirty Dancing κατάφερε να γίνει μεγάλη επιτυχία όχι μόνο για την εποχή του αλλά και για αρκετές γενιές αργότερα. Ήταν η πρώτη ταινία που πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο βιντεοκασέτες. 
 Το Dirty Dancing έχει αυτό που χρειάζεται μία ταινία για να αντέξει στον χρόνο. Ένα ζευγάρι που όλα θα περιστραφούν γύρω τους. Για να ισχυροποιήσουμε το συναισθηματικό τους δέσιμο, τους χαρακτηρίζουμε ως μέρη δύο διαφορετικών κόσμων χρησιμοποιώντας το πολυφορεμένο, αλλά πάντα αποτελεσματικό, μοτίβο πλούσια κόρη ερωτεύεται φτωχό πλην τίμιο και αισθηματικό μπατιρόπαιδο. Η ουσία όμως είναι μέσα στην κενότητά μας να κάνουμε την διαφορά γι`αυτό, χρησιμοποιούμε ως μουσική υπόκρουση ένα πιασάρικο τραγουδάκι και χορεύουμε ρυθμικά στον ερωτικό σκοπό του. Από εκεί και ύστερα ο ερωτισμός και ο αισθησιασμός πηγάζουν αυτόματα....


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger