Hulk I-II

 Στη διάρκεια ενός πειράματος στο εργαστήριο Πυρηνικής Τεχνοβιολογίας του πανεπιστημίου του Μπέρκλεϋ ένα ατύχημα συμβαίνει. Μια διαρροή ακτινοβολίας γάμμα, θα χτυπήσει τον νεαρό βιολόγο Bruce Banner. Όλοι εκπλήσσονται όταν ο Bruce δεν παθαίνει τίποτε από το ατύχημα, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είχε σκοτωθεί. Το ατύχημα όμως έχει επηρεάσει τον Bruce με έναν απίθανο τρόπο. Όταν ο Bruce εξοργίζεται, μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πράσινο τέρας με υπεράνθρωπες δυνάμεις και με διάθεση να καταστρέφει τα πάντα. Επιστρέφοντας στην κανονική του μορφή, μετά το τέλος του θυμού του, δεν θυμάται τίποτε για ότι συνέβη.
 Ο Hulk είναι από τους πιο θηριώδεις ήρωες της Marvel, με τον μόνο που μπορεί να τον συναγωνιστεί, το Πράγμα (The Thing)από τους Fantastic 4. Στην ταινία τώρα, υπάρχει αρκετά μεγάλη επαφή με το comic αλλά το μόνο που με ¨χάλασε¨είναι τα αρκετά ψεύτικα εφέ!


Director:Ang Lee Writers:Stan Lee, Jack Kirby,Stars:Eric Bana, Jennifer Connelly and Sam Elliott

 

 The Incredible Hulk 

 Ο καθηγητής γενετικής Bruce Banner (Edward Norton) αναζητά απεγνωσμένα θεραπεία για την ακτινοβολία που δηλητηρίασε τα κύτταρά του και απελευθερώνει από μέσα του την αχαλίνωτη οργή του: τον Hulk. Ο Banner ζει στις σκιές, αποκομμένος από την ζωή και από την γυναίκα που αγαπά, την Betty Ross (Liv Tyler). Ζει σαν φυγάς για να αποφύγει τον διώκτη του Thaddeus Ross (William Hurt), πατέρα της Betty, ενώ ολόκληρος ο Αμερικανικός στρατός τον ψάχνει για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του για τους σκοπούς του. Παρόλο που βρίσκεται κοντά στο μυστικό που θα του επιτρέψει να έχει μια κανονική ζωή, όλα ανατρέπονται όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα νέο ισχυρό αντίπαλο, τον Abomination, επίσης μεταλλαγμένο στρατιώτη Emil Blonsky (Tim Roth). Ο Bruce θα πρέπει να επιλέξει: θα δεχθεί μια ήρεμη ζωή ως επιστήμονας ή θα ψάξει για τον ηρωισμό που κρύβει μέσα του ο Hulk;
 Πολύ καλύτερη ταινία από τη πρώτη, με καλύτερα εφέ αλλά και καλύτερο πρωταγωνιστή, τονEdward Norton.



Director:Louis LeterrierWriters:Zak Penn, Stars:Edward Norton, Liv Tyler and Tim Roth

 π.


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger