40 Days and 40 Nights



H Nicole χώρισε με τον Matt μήνες πριν και τώρα είναι αρραβωνιασμένη με κάποιον άλλο. Ο Ματτ είναι αρκετά εμφανίσιμος και μάλιστα πολύ εύκολα βρίσκει άλλες. Αυτό όμως δε βοηθάει καθόλου, μιας και ο ίδιος τη θέλει απεγνωσμένα πίσω. Αμέσως μετά ορκίζεται να απέχει από οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή, ακόμα και να φιλήσει, για 40 μέρες και νύχτες, πιστεύοντας πως αυτή η ενέργεια θα του δώσει αυτό ακριβώς που χρειάζεται. Φυσικά λίγες μέρες μετά, γνωρίζει μια γυναίκα με την oποία ερωτεύεται Ο Matt δεν παραβλέπει τον όρκο του, χωρίς όμως να το αποκαλύψει στην κοπέλα, παρόλο που οι φίλοι του έχουν διαφορετική γνώμη. Και τότε οι περιπέτειες αρχίζουν.. 
 Η ταινία είναι βασισμένη στην πραγματική έννοια της εγκράτειας, γι αυτό και ο πρωταγωνιστής τυγχάνει να πέφτει πάνω στης πιο πρόστυχες καταστάσεις. Και όλα αυτά γίνονται σε μία εποχή που οι νέοι δεν έχουν στο μυαλό τους τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από το σεξ!
 Λοιπόν, "ολοκληρώνοντας", να πω ότι η ταινία είναι πολύ αστεία, έχει πολύ καλές, όμορφες και σέξι παρουσίες και σου κινεί το ενδιαφέρον να την δεις...











Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger