Grease

Καλοκαίρι του 58' και η Sandy Olsson (Olivia Newton-John) περνά τις διακοπές τις στις Η.Π.Α, γνωρίζει και ερωτεύεται τον Danny Zuko (John Travolta), τον αρχηγό μιας κακόφημης ομάδας του γυμνασίου, τους Τ-Birds. Οι δυο τους ζουν τον κλασσικό καλοκαιρινό έρωτα και καθώς φτάνει το φθινόπωρο και όλα δείχνουν να τελειώνουν, βρίσκονται συμμαθητές στο ίδιο σχολείο, όπου η Sandy γίνεται μέλος των Pink Ladies και αρχίζει το κυνηγητό μεταξύ τους σε μια νεανική ιστορία με πολύ χορό,τουπέ και lak!!!
 Μιούζικαλ από τα λίγα...από τα πολύ λίγα που μπορείς ακόμη και σήμερα να ξαναδείς, με σκηνές αξέχαστες, χωρίς ιδιαίτερα σημαντικές σκηνοθετικές ή ερμηνευτικές στιγμές από την μια, αλλά με τόση νεανική ζωντάνια και ρυθμό από την άλλη, που σαφώς κάνουν να χαμογελούν ακόμη και εκείνους τους περίεργους τύπους που δηλώνουν ότι πρόκειται για βλακείες αλλά κρυφοκοιτούν όταν η υπόλοιπη παρέα απολαμβάνει το Greaseeee...
 Σημείωση:Για ευνόητους λόγους δεν γίνεται ούτε μια αναφορά στο sequel της ταινίας, παρα την μεγάλη συμπάθεια που τρέφουμε για την Michelle (Pfeiffer) !





Director: Randal Kleiser Writers: Jim Jacobs, Warren Casey 
Stars: John Travolta, Olivia Newton-John and Stockard Channing


ዞር 
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger