Recent Movies

8 Mile

"One shot, One opportunity"

 Το 2002 το λευκό παιδί της rap, αποφάσισε να μας διηγηθεί μία παραλλαγή της δικής του ζωής και των εμπειριών που βίωσε προσπαθώντας να γίνει αυτό που αγαπούσε. Μέσα από την ταινία ο Εminem, κατά κόσμον Μάρσαλ Μπρους Μάδερς, μας δίνει μία νέα οπτική της μουσικής του και μας απομακρύνει πάρα πολύ από την εικόνα των γκάγκστερ, αποδεικνύοντας ότι δεν μπορούν μόνο οι μαύροι να ραπάρουν. Άγριες κόντρες και αψιμαχίες, αλλά με φόντο τα πικ-απ και όπλα τα μικρόφωνα και το ταλέντο.
 Λίγο φλάτ ταινία βέβαια, αλλά με πολύ έντονα συναισθήματα, και με έναν πρωταγωνιστή που αν και δεν περνιέται για ηθοποιός, κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά. Όσοι είστε θαυμαστές του σίγουρα έχετε δει την ταινία, για τους υπόλοιπους που απλά τον γνωρίζετε και τον έχετε ακούσει καλό θα ήταν να το δείτε.




Blood Diamond

1999 Σιέρα Λεόνε, ένας τόπος κατεστραμμένος από τον εμφύλιο πόλεμο και ένας λαός κατατρεγμένος από τις κακουχίες και την φρίκη του γενικότερου χάους που επικρατεί. Εκεί ο Solomon Vandy (Djimon Hounsou), ένας ψαράς της φυλής των Μέντε, ζει με το όνειρο να δει τον γιο του μια μέρα γιατρό. Εγκλωβισμένος επίσης και ο Danny Archer (Leonardo DiCaprio), ένας λευκός νότιο-Αφρικανός πρώην λαθρέμπορος διαμαντιών, ζει με την ελπίδα πως θα βρει ένα μοναδικό διαμάντι που θα του χαρίσει τη μεγάλη ζωή και την διέξοδο από την καυτή ζέστη της Αφρικανικής Ηπείρου. Οι δρόμοι τους θα συναντηθούν όταν ο Solomon θα βρει αυτό το μοναδικό διαμάντι και ο Danny θα το διεκδικήσει με αντάλλαγμα την βοήθεια του στην αναζήτηση του πρώτου να βρει τον γιο του...
 Δραματική ταινία δράσης που μας μεταφέρει σε ένα τόπο κυριολεκτικά κομμένο στα δυο την περίοδο 1996-2001. Ο Edward Zwick σκηνοθετεί τους Leo DiCaprio, Djimon Hounsou και Jennifer Connelly δίνοντας ο καθένας από την πλευρά του ρεσιτάλ ερμηνείας και ιδιαίτερα ο αφρικανικής καταγωγής Hounsou που προσεγγίζει με μεγάλο σεβασμό στη καθημερινή ζωή ενός άντρα που επιβιώνει κάτω απ' αυτές τις συνθήκες.Το Ματωμένο Διαμάντι κερδίζει αντικειμενικά μια θέση στην ταινιοθήκη μας...









ዞር
 

Wanderlust

Ένα αστικό ζευγάρι πέφτει θύμα της οικονομικής κρίσης... και μεταναστεύει!

 Ο George Gergenblatt (Paul Rudd) είναι ένας σκληρά εργαζόμενος που περιμένει την προαγωγή που δεν θα έρθει ποτέ, η σύζυγος του Linda (Jennifer Aniston) απ'' την άλλη προσπαθεί να πουλήσει ένα ντοκιμαντέρ στην HBO.Όταν τα σχέδια και των δυο πέφτουν έξω, αναγκάζονται να πουλήσουν το σπίτι τους στην Ν.Υόρκη και να μετακομίσουν στην Ατλάντα και στον ξενέρωτο αδερφό του George. Στη διάρκεια του ταξιδιού θα σταματήσουν αναγκαστικά σε ένα μοτέλ που ανήκει σε ένα χίπι γυμνιστή! Γρήγορα θα διαπιστώσουν ότι πρόκειται περισσότερο για κοινόβιο παρά μοτέλ,μαζί θα αναθεωρήσουν τις προτεραιότητες και τους στόχους της ζωής τους...
Ελαφριά αλλά ευχάριστη κωμωδία από τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο David Wain και τους πάντα συμπαθείς Rudd και Aniston σαν κινηματογραφικό ζευγάρι για δεύτερη φορά, σε ρόλους που αν μη τι άλλο τους ταιριάζουν πολύ.








ዞር
  


 

Lock, Stock and Two Smoking Barrels

 Ο Eddy (Nick Moran) μέλος μια ομάδας μικροκαποιών αποφασίζει ότι έχει ταλέντο στο τζόγο. Έτσι δανείζεται τα λεφτά των υπόλοιπων 3 για να παίξει σε μια παρτίδα για μεγάλα πορτοφόλια. Η εξέλιξη δεν είναι αυτή που περίμεναν και έτσι βρίσκονται να χρωστάνε 500.000 λίρες σε εκείνους που σε καμιά περίπτωση δεν θες να χρωστάς! Η ανάγκη και η σύγχυση τους κάνει να κλέψουν μια ομάδα του υποκόσμου και στη συνέχεια να πουλήσουν τα κλοπιμαία σε εκείνους στους οποίους αρχικά... ανήκαν!!!
 Ταινία δράσης και εγκλήματος του 98' από τον τότε πρωτοεμφανιζόμενο σκηνοθέτη Guy Ritchie και γνωστό μάλλον περισσότερο λόγω του ειδυλλίου με την Μadonna. Η πρώτη κινηματογραφική δουλειά του παρ' όλα αυτά ήταν εξαιρετική. Με καταιγιστικούς ρυθμούς, αναφορές επί αναφορών σε παράλληλες ιστορίες,  σκηνές "κλεμμένες" από το Pulp Fiction και έντονες Αγγλικές επαρχιώτικες προφορές. Αν δεν την έχεις δει θα πρέπει να το κάνεις, αν απ' την άλλη έχεις δει το Snatch...είσαι εντάξει (είναι μια από τα ίδια!).



 




ዞር
  

Being Flynn

 O Nick Flynn (Paul Dano) είναι ένας νεαρός με κάπως αβέβαιο μέλλον και μια ζωή ήδη αρκετά πολυτάραχη στα 20 πρώτα του χρόνια. Βρίσκει ενδιαφέρον στο να εργαστεί ως εθελοντής σε άσυλο αστέγων, θέλοντας μάλλον να γνωρίσει αυτό που για χρόνια αποφεύγει, τον πατέρα του. O Jonathan (Robert De Niro) είναι  ένας μέθυσος, πρώην κατάδικος και αυτοαποκαλούμενος μεγάλος συγγραφέας. Έχοντας να τον δει από παιδί, ένα βράδυ θα τον αναγνωρίσει μέσα στους άστεγους και θα προσπαθήσει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία αναπληρώνοντας το χαμένο χρόνο όσο ακόμη αυτός υπάρχει...
 Αυτοβιογραφική ταινία του μεγάλου συγγραφέα, μας παρουσιάζει ένα κομμάτι της ζωής του απ' τα νεανικά του χρόνια μεταφέροντας μας μέρος από τα βιώματα του. "Βαριά" ταινία, χαρακτηρίζεται κυρίως και πως αλλιώς, από τις ερμηνείες του μοναδικού De Niro και του ταλαντούχου Dano.







                                       

ዞር



Die Hard

  Yippee ki-yay, motherfucker!
  H καλύτερη χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών...Ο αστυνόμος McClane, επισκέπτεται στην Καλιφόρνια την οικογένεια του για τις γιορτές. Η γυναίκα του είναι υψιλόβαθμο στέλεχος σε μία εταιρεία και είναι και ο κύριος λόγος που μένουν χώρια. Εκεί θα κάνει την πρώτη του στάση στην Καλιφόρνια ο ΜcClane και δεν θα το απολαύσει όσο ήλπιζε.
 Λίγη ώρα αργότερα το κτίριο θα βρεθεί υπό την κατοχή μίας τρομοκρατικής ομάδας δώδεκα αντρών, γερμανικής καταγωγής, ως επί τω πλείστω. Ο John McClane είναι η μόνη ελπίδα των ομήρων απέναντι στους καλά οργανωμένους τρομοκράτες.
  Μία από τις καλύτερες περιπέτειες της δεκαετίας του `80, και μια από τις πιο χαρακτηριστικές...Η σκηνοθεσία πολύ δυναμική, μας δείχνει όλες τις λεπτομέρειες που χρειαζόμαστε, ώστε να καταλαβαίνουμε ανά πάσα στιγμή τί σκέφτονται οι ήρωες και ποιές θα είναι οι επόμενες ενέργειές τους...Από τις ταινίες περιπέτειας που όλοι πρέπει να έχουμε δει, για όλα τα παραπάνω αλλά και για τον ένα και μοναδικό Bruce Willis.


Director:John McTiernan Writers:Roderick Thorp, Jeb Stuart, Stars:Bruce Willis, Alan Rickman and Bonnie Bedelia  


DIE HARD 2 : OR DIE HARDER


 Ο σκληροτράχηλος μπάτσος, John McClane, ξαναμπλέκει όταν μια τρομοκρατική ομάδα καταλαμβάνει το αεροδρόμιο όπου πρόκειται να προσγειωθεί το αεροπλάνο της γυναίκας του. Όλα όμως παίρνουν μία περίεργη τροχιά όταν στην υπόθεση εμπλακεί και μία ομάδα ειδικών δυνάμεων. Πρόκειται για μια ταινία με καταιγιστική δράση, που δεν έχει καμία διάθεση σοβαροφάνειας. 

 Ποιά είναι η διαφορά με την πρώτη ταινία θα αναρωτηθείτε.. καμία πρόκειται για την ίδια δράση, για τους ίδιους τσαμπουκάδες και θα σας αφήσει ακριβώς τις ίδιες εντυπώσεις!! 

 


Director:Renny Harlin Writers: Walter Wager, Steven E. de Souza, Stars:Bruce Willis, William Atherton and Bonnie Bedelia

 

Die Hard: With a Vengeance

Χρειάζεται μόλις ένα λέπτο και έντεκα δευτερόλεπτα για να καταλάβεις ότι αυτή η ταινία που πρόκεται να παρακολουθήσεις μπαίνει αυστηρά μέσα στην τριάδα των καλύτερων ταινιών δράσεως, όλων των εποχών και πιθανότατα και στην πρώτη θέση.

 Ο σκηνοθέτης σου δίνει μία μεγάλη έκρηξη που θα την ακολουθήσει ένα αρκετά καλοστημένο σχέδιο από ιδιαίτερους κλέφτες που μπορούν να το συγκρίνουν και με αυτό του "Italian Job" στο στήσιμο και την εκτέλεση. Αυτή την φορά ο Bruce Willis θα έχει και παρέα, τον Samuel L. Jackson ο οποίος θα μπλεχτεί κατά λάθος στο παιχνίδι...Ποιό παιχνίδι ; "Simon Says".....






Live Free or Die Hard 

Τα χρόνια έχουν περάσει για τον ντετέκτιβ John McClane, αλλά ο λύκος κι αν εγέρασε... Ένα ήσυχο βράδυ που κατασκοπεύει την κόρη του, στο ραντεβού της, τον 'βρίσκει' μία φαινομενικά εύκολη αποστολή. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να επισκεφθεί το νεαρό hacker Matt Farrel και να τον οδηγήσει στα 'κεντρικά'. Επειδή όμως το όνομα John McClane δεν έγινε τυχαία μύθος, τα πάντα πάνε στραβά και μία άριστα οργανωμένη ομάδα εγκληματιών έχει βαλθεί να αλλάξει τα φώτα στα υπολογιστικά συστήματα του ηλεκτρονικά εξαρτώμενου αμερικανικού κράτους. Από τη στιγμή που ο πεισματάρης ντετέκτιβ βρέθηκε στο δρόμο τους και έσωσε τον Matt από βέβαιο θάνατο, πρέπει πλέον να μάθει ποιο είναι το μυστικό που κρύβει ο νεαρός... και ποιοι τον θέλουν νεκρό... και πώς θα παραμείνει ζωντανός.
 Όταν θα έχετε δει και τις τρεις προηγούμενες ταινίες θα σκέφτεστε αν έχετε να δείτε τίποτα άλλο από αυτόν τον ήρωα...Σε αυτή την ταινία απαγάγουν την κόρη του!! Επιστρατεύονται περισσότερα εφέ, λόγω και τις εποχής, και το απίστευτα δυναμικό χιούμορ του Bruce Willis που μαζί με το σκληροπυρηνικό του ύφος ολοκληρώνουν το τέταρτο και τελευταίο (δυστυχώς) "Die Hard". 

 

 

 

The Transporter Ι-ΙΙ-ΙΙΙ

 Ο Frank Martin (Jason Statham), ένας πρώην μέλος των ειδικών δυνάμεων, έχει αποσυρθεί στο Μονακό και βγάζει τα προς το ζην ως μισθοφόρος μεταφορέας συχνά υπόπτου περιεχομένου - με την πειραγμένη του BMW. Στη δουλειά του ακολουθεί πιστά τρεις βασικούς κανόνες και όλα πάνε καλά «ποτέ μην αλλάζεις τη συμφωνία», «ποτέ μη ρωτάς ονόματα» και «ποτέ μην κοιτάς το περιεχόμενο του πακέτου». Μέχρι που κάποια στιγμή παραβαίνει τον τρίτο και κινδυνεύει να πληρώσει αυτό το λάθος με τη ζωή του.
  Η ταινία κόβει την ανάσα από τα πρώτα λεπτά με μια θεαματική δεκάλεπτη σεκάνς. Μία καταπληκτική καταδίωξη με αυτοκίνητα και ο Statham να κάνει επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων. Συναρπαστικές σκηνές δράσης πολύ καλογυρισμένες σε όμορφα ευρωπαϊκά τοπία.



Directors:Louis Leterrier, Corey Yuen Writers:Luc Besson, Robert Mark Kamen Stars:Jason Statham, Qi Shu and Matt Schulze

 

 Από τη Γαλλία που τον συναντήσαμε την τελευταία φορά έχει μετακομίσει στο Μαϊάμι, όπου για χάρη ενός φίλου, εκτελεί καθήκοντα οδηγού για την πλούσια οικογένεια των Billings. Έχει αποκτήσει ένα απρόσμενο δέσιμο με τον μικρό Jack Billings, τον οποίο πηγαινοφέρνει καθημερινά στο σχολείο. Όταν όμως ο Jack απαγάγεται, ο Frank πρέπει να χρησιμοποιήσει τις μαχητικές του ικανότητες για να τον σώσει και να κατατροπώσει το σχέδιο του απαγωγέα.

 Είναι  λίγο δύσκολο να σχολιάζεις ταινίες δράσεις, είναι η αλήθεια. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις, ή τρελαίνεσαι να τις βλέπεις ή δεν ασχολείσαι καθόλου. Λοιπόν, εάν είσαι από αυτούς που τις γουστάρουν και δεν τους νοιάζει να κάθονται με ανοιχτό το στόμα και το σαλάκι να τρέχει, να βλέπουν τον πρωταγωνιστή να σκοτώνει κακούς με τριπλά τούλουπ και ότι αντικείμενο βρίσκει μπροστά του, αυτή είναι η ταινία σου. Μόνο αναρωτήσου το απλό, τι θα έκανε ο Statham για να πάρει πίσω τον πιτσιρικά;! 

 

 

Director:Louis Leterrier Writers:Luc Besson, Robert Mark Kamen, Stars:Jason Statham, Amber Valletta and Kate Nauta

 

 Ο Frank Martin (Jason Statham) επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση και για τρίτη συνεχόμενη φορά αναλαμβάνει το ρόλο του «μεταφορέα». Στόχος του είναι να μεταφέρει τη νέα και μυστηριώδη Βαλεντίνα (Ναταλία Ρουντάκοβα), κόρη ενός υπουργού της Ουκρανίας, από τη Μασσαλία στην Οδησσό. Στην πορεία του όμως συναντάει δύο σημαντικά εμπόδια: τον Τζόνσον (Ρόμπερτ Νέπερ), που θέλει πάσι θυσία να εμποδίσει το ταξίδι τους, κι έναν εκρηκτικό μηχανισμό που απειλεί να ανατινάξει τον ίδιο τον Φρανκ εάν απομακρυνθεί από το αυτοκίνητό του σε απόσταση μεγαλύτερη των 20 μέτρων. Κίνδυνος, έρωτας, ένταση και άρτια χορογραφημένες αναμετρήσεις σώμα με σώμα είναι τα συστατικά της νέας, συναρπαστικής ταινίας δράσης σε σενάριο και παραγωγή Λικ Μπεσόν. 

 Το τρίτο έργο της τριλογίας που έχει αφήσει εποχή, που έδωσε στον Jason Statham το όνομα που έχει σήμερα και που μπορώ να πω ότι έκανε πολλούς να βλέπουν τις ταινίες δράσης με άλλο μάτι.

 

 

Director:Olivier Megaton Writers:Luc Besson, Robert Mark Kamen, Stars:Jason Statham, Robert Knepper and Natalya Rudakova

 

π.

 


Phone Booth

 Ο Stu Shepard (Colin Farrell) ένας φαινομενικά επιτυχημένος ατζέντης καλλιτεχνών, αλλά   σίγουρα ανειλικρινής,  χρησιμοποιεί τον  τελευταίο τηλεφωνικό θάλαμο της Ν.Υόρκης κάθε μέρα για να μιλα στην ερωμένη του Pamela (Katie Holmes ).'Ετσι ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί η κλήση απο την σύζυγο του Kelly (Radha Mitchell).
 Μια συνηθισμένη μέρα και ενώ έχει μόλις τελειώσει το τηλεφώνημα του στην Pamela το τηλέφωνο ξαναχτυπά, απ' την άλλη άκρη της γραμμής ακούγεται μια αινιγματική φωνή που τον απειλεί πως αν κλείσει το ακουστικό μαζί θα τελειώσει και η ζωή του...Και το αρρωστημένο παιχνίδι του δολοφόνου μόλις ξεκίνησε...
 Ταινία δράσης από τις αρκετά καλές, γρήγορη με αγωνία και δράση, αν και στατική στα περισσότερα από τα 80 λεπτά που μόλις διαρκεί, σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα αν δεν την έχετε δει. Ο Farrell σε ένα δυναμικό ρόλο πλαισιώνεται από τον πολύ καλό και ξεχωριστό Whitaker και την...φωνή του  Sutherland, εξίσου άπαιχτη με τον ίδιο να συμπληρώσω. Δεν ενδείκνυται για κλειστοφοβικούς σε καμιά περίπτωση!









ዞር
  

Magic Mike

 O Mike (Channing Tatum) είναι ένας 29χρόνος στρίπερ που προσπαθεί και αυτός να πιάσει το αμερικάνικο όνειρο. Την μέρα κάνει ότι δουλειά μπορείς να φανταστείς και τις νύχτες μαγεύει στην πίστα του Xquisite του φίλου του και επίσης στρίπερ Dallas (Matthew McConaughey). Θα δει τα πράγματα λίγο διαφορετικά όταν γνωρίσει την Brooke (Cody Horn), την αδερφή ενός νεαρού στριπερ, του Adam Τhe Kid (Alex Pettyfer), που έχει πάρει υπό την προστασία του. Είναι ωραίος, είναι σέξι αλλά για να την κρατήσει θα πρέπει μάλλον να σταματήσει να είναι ο Magic Mike...
 Με βάση τις εμπειρίες του ίδιου του Tatum στο πέρασμα του από το χώρο του στριπινγκ και την σκηνοθετική ματιά του ευφυέστατου κατά τα άλλα Steven Soderbergh (βλέπε Ocean 11), δημιουργήθηκε μια τρομερα βαρετη και χωρις νοημα κωμωδία. Σίγουρα τα πρώτα 20 λεπτά έχουν ένα κάποιο ενδιαφέρον για τον γυναικείο κοινό βεβαίως, τα υπολοίπα 60 δεν έχουν για κανέναν!!! Όσο απόλυτα μπορεί να ακούγονται (η μάλλον διαβάζονται) τα παραπάνω άλλο τόσο τραγική είναι και η ταινία...Πολύ δηλαδή!!!











ዞር









Swordfish

Ο Stanley Jobson (Hugh Jackman) είναι ένας απ' τους καλύτερους χακερ στο κόσμο. Ζει άφραγκος, απομονωμένος στο τροχόσπιτο του και ονειρεύεται τη μέρα που θα μπορέσει να βρει τα χρήματα ώστε να κερδίσει την κηδεμονία της κόρης του. Αυτό είναι και το αδύνατο σημείο του που θα εκμεταλλευτεί ο Gabriel Shear (John Travolta), ένας χαρισματικός κατάσκοπος με μεγαλεπήβολα σχέδια, στέλνοντας την σέξι βοηθό του Ginger Knowles (Halle Berry) να τον πείσει να κάνει την "δουλειά". Ο Stanley θα πρέπει να διαπράξει μια ηλεκτρονική ληστεία σε τραπεζικούς λογαριασμούς κυβερνητικών κονδυλίων. Είναι μοναδικός αλλά ταυτόχρονα και τόσο αναλώσιμος καθώς η εξέλιξη θα είναι διαφορετική απ' αυτή που πίστευε...
 Παραγωγή του 2001 με μια ομάδα ηθοποιών που σκίζει, αποτελούμενη από τον πάντα μεγάλο Travolta σε ένα επιβλητικό ρόλο, τον "Wolverine" και την γυναικάρα Halle Berry μαζί με τους Don Cheedle και ο Vinnie Jones να συμπληρώνουν δίνοντας μας δυνατές σκηνές δράσης, πιου-πιου, εφέ μπόλικο και ακαταλαβίστικες στιγμές μπροστά σε οθόνες υπολογιστών. Εξαιρετική και απόλυτα watchable οποτεδήποτε!!!



                                     




ዞር  

The Raid: Redemption (Serbuan maut )

 Στην καρδιά της Jakarta βρίσκεται το κτίριο που φιλοξενεί όλων των ειδών τα κακοποιά στοιχεία της πόλης. Μια τεράστια επιχείρηση της s.w.a.t  στήνεται με σκοπό να συλλάβουν τον αδίστακτο άρχοντα της παρανομίας Tama (Ray Sahetapy) που κρύβεται στο κτίριο. Η ταινία ξεκινά με την σκηνή του πρωτάρη αστυνομικού Rama (Iko Uwais) να προσεύχεται λίγο πριν λάβει μέρος στην Επιχείρηση: Χάος...
 Ταινία δράσης και πολεμικών τεχνών η συγκεκριμένη από τον Gareth Evans που το ότι δεν μπορούσε να κατοχυρώσει τα δικαιώματα της ταινίας με τον τίτλο The Raid του έδωσε την ευκαιρία να την κάνει σίκουελ ξεκινώντας από το The Raid:Redemption. Και γιατί να μην το κάνει αφού πέτυχε στην δημιουργία άριστα με μάχες που θα μείνουν στην μνήμη του θεατή, αγωνιώδη εξέλιξη και γρήγορες σκηνές καθώς επίσης και το απαραίτητο πιστολίδι που βοηθά να συμπληρωθεί η έννοια του χάους που αποτελεί και τον τίτλο.
 Αν ξεπεράσεις την "αντί-εμπορική" γλώσσα και τους άγνωστους προς εμάς ακόμη ηθοποιούς τότε θα απολαύσεις μια από τις καλύτερες ταινίες Martial Arts των τελευταίων ετών...!





ዞር




Green Lantern

Ο πιλότος  Hal Jordan (Ryan Reynolds) παίρνει ένα απροσδόκητο δώρο από ένα ετοιμοθάνατο εξωγήινο, ένα δαχτυλίδι.
Η κατοχή του , του δίνει απεριόριστες δυνάμεις και μεταμορφώνεται στον Green Lantern, μαζί με τους υπόλοιπους Lanterns του γαλαξία καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα θανάσιμο εχθρό, τον Parallax.
 Ο νεότερος Lantern και πρώτος άνθρωπος που φοράει το δαχτυλίδι θα παίξει ρόλο-κλειδί στην εξόντωση του εχθρού της Γης και μαζί θα γίνει ο σπουδαιότερος Green Lantern που υπάρχει... 
 Ναι ναι ναι...γνωρίζουμε και αντιλαμβανόμαστε την αναγκαιότητα ύπαρξης και αυτού του γαλαξιακού υπέρ-ήρωα δεν καταλαβαίνουμε γιατί θα έπρεπε να το δούμε σε ταινία απ' την άλλη ???
 Ξοδεύονται αμέτρητα εκατ. ευρώ, δε λέω κάτι βγάζουν, αλλά μη κάνετε τόσο κρα ότι στερέψατε από ιδέες και τους βαφτίσαμε όλους "εξωγήινους" , έχει καταντήσει σαν το Ελληνικό κοινοβούλιο που κάθε celebrity  που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει καθίσει και ένα φεγγάρι στα έδρανα...Νισάφι!
 Άπειρα εφέ, πρασινάδα γέμισε η οθόνη και το χαμόγελο του Reynolds αφήνει δεύτερο και κατά ιδρωμένο τον δικό μας Σάκη...Α! δε μ' άρεσε να πω κλείνοντας, αλλά έρχεται και δεύτερο, άντε να δούμε!!!






ዞር  
 

Cast Away

 Ο Chuck Noland (Tom Hanks) είναι ένας υπερκινητικός και εμμονικός με το χρόνο άνθρωπος, εργάζεται ως επιθεωρητής στην εταιρεία FedEx ταξιδεύοντας όλο το κόσμο επιλύοντας προβλήματα παραδόσεων.  Σε ένα από αυτά τα ταξίδια το αεροπλάνο του πέφτει σε καταιγίδα και βυθίζεται στα βάθη του Ειρηνικού, από θαύμα ο Chuck σώζεται και βρίσκεται πια ναυαγός σε ένα ερημονήσι, με μόνη του συντροφιά μια μπάλα του μπέιζμπολ, τον wilson και μια υπόσχεση στην αγαπημένη του σαν μόνη σκέψη στο μυαλό..."Επιστρέφω αμέσως" ...
 H αλήθεια είναι όταν ακούσεις ή διαβάσεις την υπόθεση μάλλον δεν θα ενθουσιαστείς. Όταν μπεις στη διαδικασία να την δεις όμως γρήγορα αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για μια ξεχωριστή ταινία, με ξεχωριστούς συντελεστές και με τον ανεπανάληπτο Tom Hanks σε ένα One Man Show για 1 ώρα και κάτι. Είναι η ταύτιση με τον ήρωα, η εναλλαγή συναισθημάτων, η αγωνία που και σένα κατακλύζει και τελικά η προσπάθεια  του πρωταγωνιστή να κρατήσει τα λογικά του, κάνουν τον "Ναυαγό" ταινία κάτι παραπάνω από συγκινητική, από αληθινή που σίγουρα αξίζει μια θέση στην ταινιοθήκη σου...



 



ዞር

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger