Die Hard

  Yippee ki-yay, motherfucker!
  H καλύτερη χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών...Ο αστυνόμος McClane, επισκέπτεται στην Καλιφόρνια την οικογένεια του για τις γιορτές. Η γυναίκα του είναι υψιλόβαθμο στέλεχος σε μία εταιρεία και είναι και ο κύριος λόγος που μένουν χώρια. Εκεί θα κάνει την πρώτη του στάση στην Καλιφόρνια ο ΜcClane και δεν θα το απολαύσει όσο ήλπιζε.
 Λίγη ώρα αργότερα το κτίριο θα βρεθεί υπό την κατοχή μίας τρομοκρατικής ομάδας δώδεκα αντρών, γερμανικής καταγωγής, ως επί τω πλείστω. Ο John McClane είναι η μόνη ελπίδα των ομήρων απέναντι στους καλά οργανωμένους τρομοκράτες.
  Μία από τις καλύτερες περιπέτειες της δεκαετίας του `80, και μια από τις πιο χαρακτηριστικές...Η σκηνοθεσία πολύ δυναμική, μας δείχνει όλες τις λεπτομέρειες που χρειαζόμαστε, ώστε να καταλαβαίνουμε ανά πάσα στιγμή τί σκέφτονται οι ήρωες και ποιές θα είναι οι επόμενες ενέργειές τους...Από τις ταινίες περιπέτειας που όλοι πρέπει να έχουμε δει, για όλα τα παραπάνω αλλά και για τον ένα και μοναδικό Bruce Willis.


Director:John McTiernan Writers:Roderick Thorp, Jeb Stuart, Stars:Bruce Willis, Alan Rickman and Bonnie Bedelia  


DIE HARD 2 : OR DIE HARDER


 Ο σκληροτράχηλος μπάτσος, John McClane, ξαναμπλέκει όταν μια τρομοκρατική ομάδα καταλαμβάνει το αεροδρόμιο όπου πρόκειται να προσγειωθεί το αεροπλάνο της γυναίκας του. Όλα όμως παίρνουν μία περίεργη τροχιά όταν στην υπόθεση εμπλακεί και μία ομάδα ειδικών δυνάμεων. Πρόκειται για μια ταινία με καταιγιστική δράση, που δεν έχει καμία διάθεση σοβαροφάνειας. 

 Ποιά είναι η διαφορά με την πρώτη ταινία θα αναρωτηθείτε.. καμία πρόκειται για την ίδια δράση, για τους ίδιους τσαμπουκάδες και θα σας αφήσει ακριβώς τις ίδιες εντυπώσεις!! 

 


Director:Renny Harlin Writers: Walter Wager, Steven E. de Souza, Stars:Bruce Willis, William Atherton and Bonnie Bedelia

 

Die Hard: With a Vengeance

Χρειάζεται μόλις ένα λέπτο και έντεκα δευτερόλεπτα για να καταλάβεις ότι αυτή η ταινία που πρόκεται να παρακολουθήσεις μπαίνει αυστηρά μέσα στην τριάδα των καλύτερων ταινιών δράσεως, όλων των εποχών και πιθανότατα και στην πρώτη θέση.

 Ο σκηνοθέτης σου δίνει μία μεγάλη έκρηξη που θα την ακολουθήσει ένα αρκετά καλοστημένο σχέδιο από ιδιαίτερους κλέφτες που μπορούν να το συγκρίνουν και με αυτό του "Italian Job" στο στήσιμο και την εκτέλεση. Αυτή την φορά ο Bruce Willis θα έχει και παρέα, τον Samuel L. Jackson ο οποίος θα μπλεχτεί κατά λάθος στο παιχνίδι...Ποιό παιχνίδι ; "Simon Says".....






Live Free or Die Hard 

Τα χρόνια έχουν περάσει για τον ντετέκτιβ John McClane, αλλά ο λύκος κι αν εγέρασε... Ένα ήσυχο βράδυ που κατασκοπεύει την κόρη του, στο ραντεβού της, τον 'βρίσκει' μία φαινομενικά εύκολη αποστολή. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να επισκεφθεί το νεαρό hacker Matt Farrel και να τον οδηγήσει στα 'κεντρικά'. Επειδή όμως το όνομα John McClane δεν έγινε τυχαία μύθος, τα πάντα πάνε στραβά και μία άριστα οργανωμένη ομάδα εγκληματιών έχει βαλθεί να αλλάξει τα φώτα στα υπολογιστικά συστήματα του ηλεκτρονικά εξαρτώμενου αμερικανικού κράτους. Από τη στιγμή που ο πεισματάρης ντετέκτιβ βρέθηκε στο δρόμο τους και έσωσε τον Matt από βέβαιο θάνατο, πρέπει πλέον να μάθει ποιο είναι το μυστικό που κρύβει ο νεαρός... και ποιοι τον θέλουν νεκρό... και πώς θα παραμείνει ζωντανός.
 Όταν θα έχετε δει και τις τρεις προηγούμενες ταινίες θα σκέφτεστε αν έχετε να δείτε τίποτα άλλο από αυτόν τον ήρωα...Σε αυτή την ταινία απαγάγουν την κόρη του!! Επιστρατεύονται περισσότερα εφέ, λόγω και τις εποχής, και το απίστευτα δυναμικό χιούμορ του Bruce Willis που μαζί με το σκληροπυρηνικό του ύφος ολοκληρώνουν το τέταρτο και τελευταίο (δυστυχώς) "Die Hard". 

 

 

 

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger