Home » , , , , , » The Transporter Ι-ΙΙ-ΙΙΙ

The Transporter Ι-ΙΙ-ΙΙΙ

 Ο Frank Martin (Jason Statham), ένας πρώην μέλος των ειδικών δυνάμεων, έχει αποσυρθεί στο Μονακό και βγάζει τα προς το ζην ως μισθοφόρος μεταφορέας συχνά υπόπτου περιεχομένου - με την πειραγμένη του BMW. Στη δουλειά του ακολουθεί πιστά τρεις βασικούς κανόνες και όλα πάνε καλά «ποτέ μην αλλάζεις τη συμφωνία», «ποτέ μη ρωτάς ονόματα» και «ποτέ μην κοιτάς το περιεχόμενο του πακέτου». Μέχρι που κάποια στιγμή παραβαίνει τον τρίτο και κινδυνεύει να πληρώσει αυτό το λάθος με τη ζωή του.
  Η ταινία κόβει την ανάσα από τα πρώτα λεπτά με μια θεαματική δεκάλεπτη σεκάνς. Μία καταπληκτική καταδίωξη με αυτοκίνητα και ο Statham να κάνει επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων. Συναρπαστικές σκηνές δράσης πολύ καλογυρισμένες σε όμορφα ευρωπαϊκά τοπία.



Directors:Louis Leterrier, Corey Yuen Writers:Luc Besson, Robert Mark Kamen Stars:Jason Statham, Qi Shu and Matt Schulze

 

 Από τη Γαλλία που τον συναντήσαμε την τελευταία φορά έχει μετακομίσει στο Μαϊάμι, όπου για χάρη ενός φίλου, εκτελεί καθήκοντα οδηγού για την πλούσια οικογένεια των Billings. Έχει αποκτήσει ένα απρόσμενο δέσιμο με τον μικρό Jack Billings, τον οποίο πηγαινοφέρνει καθημερινά στο σχολείο. Όταν όμως ο Jack απαγάγεται, ο Frank πρέπει να χρησιμοποιήσει τις μαχητικές του ικανότητες για να τον σώσει και να κατατροπώσει το σχέδιο του απαγωγέα.

 Είναι  λίγο δύσκολο να σχολιάζεις ταινίες δράσεις, είναι η αλήθεια. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις, ή τρελαίνεσαι να τις βλέπεις ή δεν ασχολείσαι καθόλου. Λοιπόν, εάν είσαι από αυτούς που τις γουστάρουν και δεν τους νοιάζει να κάθονται με ανοιχτό το στόμα και το σαλάκι να τρέχει, να βλέπουν τον πρωταγωνιστή να σκοτώνει κακούς με τριπλά τούλουπ και ότι αντικείμενο βρίσκει μπροστά του, αυτή είναι η ταινία σου. Μόνο αναρωτήσου το απλό, τι θα έκανε ο Statham για να πάρει πίσω τον πιτσιρικά;! 

 

 

Director:Louis Leterrier Writers:Luc Besson, Robert Mark Kamen, Stars:Jason Statham, Amber Valletta and Kate Nauta

 

 Ο Frank Martin (Jason Statham) επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση και για τρίτη συνεχόμενη φορά αναλαμβάνει το ρόλο του «μεταφορέα». Στόχος του είναι να μεταφέρει τη νέα και μυστηριώδη Βαλεντίνα (Ναταλία Ρουντάκοβα), κόρη ενός υπουργού της Ουκρανίας, από τη Μασσαλία στην Οδησσό. Στην πορεία του όμως συναντάει δύο σημαντικά εμπόδια: τον Τζόνσον (Ρόμπερτ Νέπερ), που θέλει πάσι θυσία να εμποδίσει το ταξίδι τους, κι έναν εκρηκτικό μηχανισμό που απειλεί να ανατινάξει τον ίδιο τον Φρανκ εάν απομακρυνθεί από το αυτοκίνητό του σε απόσταση μεγαλύτερη των 20 μέτρων. Κίνδυνος, έρωτας, ένταση και άρτια χορογραφημένες αναμετρήσεις σώμα με σώμα είναι τα συστατικά της νέας, συναρπαστικής ταινίας δράσης σε σενάριο και παραγωγή Λικ Μπεσόν. 

 Το τρίτο έργο της τριλογίας που έχει αφήσει εποχή, που έδωσε στον Jason Statham το όνομα που έχει σήμερα και που μπορώ να πω ότι έκανε πολλούς να βλέπουν τις ταινίες δράσης με άλλο μάτι.

 

 

Director:Olivier Megaton Writers:Luc Besson, Robert Mark Kamen, Stars:Jason Statham, Robert Knepper and Natalya Rudakova

 

π.

 


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger