Terminator

Terminator

  Δίνοντας μας μία εικόνα απο το μέλλον, από το έτος 2029, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κάμερον, μας αποκαλύπτει την μελλοντική κυριαρχία των μηχανών πάνω στο ανθρώπινο είδος. Μόνο μία μικρή ομάδα επαναστατών μπορεί να ανατρέψει το όλο σκηνικό. Ο αρχηγός τους Κόνορ θα μπεί στο στόχαστρο των μηχανών, οι οποίες θα κάνουν ταξίδι στο χρόνο για να αποτρέψουν την γέννηση του. Και κάπου εκεί ξεκινάει το κυνηγητό, γιατί από ότι φαίνεται ο χαρακτήρας του Κόνορ είναι θέμα γονιδιακό...
 Ο  Arnold Schwarzenegger, συναντά τον "Εξολοθρευτή" και τον ρόλο της ζωής του. Ο πρώτος "Terminator" είναι και ο αυθεντικότερος, ξεχιλείζοντας τεστοστερόνη, μια από τις καλύτερες δουλειές του Τζέιμς Κάμερον, που σκηνοθετεί με τόλμη ενα φιλμ δράσης με στοιχεία θρίλερ.




Terminator 2: Judgment Day

 Δέκα χρόνια μετά την αποστολή του πρώτου εξολοθρευτή, ένας νέος υπερσύγχρονος εξολοθρευτής αποστέλλεται στο παρελθόν για να σκοτώσει τον ίδιο τον Τζον Κόνορ που είναι πλέον 10 ετών. Ο ίδιος όμως ο Τζον Κόνορ είχε στείλει έναν εξολοθρευτή ίδιο με τον πρώτο για να τον προστατέψει. Η σύγκρουση μεταξύ των δύο Εξολοθρευτών δεν θα αργήσει. 

 Πιο "family-frendly" ταινία από την πρώτη με αρκετή δράση βέβαια και χωρίς να έχει να ζηλέψει και πολλά. Για μένα αυτή η ταινία γέννησε την ατάκα του Terminator " I 'll be back".

 

Bάλε χέρι για να δεις το trailer...

 

Director:James Cameron Writers:James Cameron, William Wisher Jr.  Stars:Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton and Edward Furlong

 

Terminator 3: Rise of the Machines

  
Η Ημέρα της Κρίσης για τον John Connor,μελλοντικό αρχηγό της οργάνωσης των ανθρώπων ενάντια στις μηχανές, δεν απεφεύχθη, απλά αναβλήθηκε. Αυτή τη φορά μια Terminatrix, έρχεται με την αποστολή να τον εξολοθρεύσει, μαζί με όλους όσους θα σταθούν στο μέλλον εμπόδιο στην κυριαρχία των μηχανών. Ένα πανομοιότυπο του T-1000 καταφθάνει με σκοπό να προστατεύσει τον Connor και την ανθρωπότητα από τη νέα θανάσιμη απειλή.
Το Terminator 3: Rise of the Machines είναι μια από τις πλέον αναμενόμενες κινηματογραφικές συνέχειες των τελευταίων χρόνων. Και αυτή τη φορά στον ομόνυμο ρόλο βρίσκουμε τον Arnold Schwarzenegger εμφανώς γερασμένο, αλλά ακόμα εντυπωσιακό. H τρίτη συνέχεια δεν απογοητεύει τον θεατή, αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο και για μια τέταρτη ταινία.

 

Βάλε χέρι για να δεις το trailer... 

 

 

Terminator Salvation


 Έτος 2029, η αρχή του τέλους; Θα καταφέρει άραγε ο Κόνορ να εκπληρώσει την προφητεία που τον θέλει μεγάλο ηγέτη και λυτρωτή του ανθρώπινου γένους και θα νικήσει τις μηχανές;
  Η τέταρτη ταινία του Εξολοθρευτή που μας μεταφέρει σε αυτά που μόνο είχαμε σαν εικόνες από παραμύθι από τις προηγούμενες ταινίες. Από το κυνηγητό στον πόλεμο. Πολύ δράση και εδώ όπως και στις προηγούμενες και πολύ καλύτερα εφέ.  

 

Βάλε χέρι για να δεις το trailer...

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger