Home » , , , , » The Raid: Redemption (Serbuan maut )

The Raid: Redemption (Serbuan maut )

 Στην καρδιά της Jakarta βρίσκεται το κτίριο που φιλοξενεί όλων των ειδών τα κακοποιά στοιχεία της πόλης. Μια τεράστια επιχείρηση της s.w.a.t  στήνεται με σκοπό να συλλάβουν τον αδίστακτο άρχοντα της παρανομίας Tama (Ray Sahetapy) που κρύβεται στο κτίριο. Η ταινία ξεκινά με την σκηνή του πρωτάρη αστυνομικού Rama (Iko Uwais) να προσεύχεται λίγο πριν λάβει μέρος στην Επιχείρηση: Χάος...
 Ταινία δράσης και πολεμικών τεχνών η συγκεκριμένη από τον Gareth Evans που το ότι δεν μπορούσε να κατοχυρώσει τα δικαιώματα της ταινίας με τον τίτλο The Raid του έδωσε την ευκαιρία να την κάνει σίκουελ ξεκινώντας από το The Raid:Redemption. Και γιατί να μην το κάνει αφού πέτυχε στην δημιουργία άριστα με μάχες που θα μείνουν στην μνήμη του θεατή, αγωνιώδη εξέλιξη και γρήγορες σκηνές καθώς επίσης και το απαραίτητο πιστολίδι που βοηθά να συμπληρωθεί η έννοια του χάους που αποτελεί και τον τίτλο.
 Αν ξεπεράσεις την "αντί-εμπορική" γλώσσα και τους άγνωστους προς εμάς ακόμη ηθοποιούς τότε θα απολαύσεις μια από τις καλύτερες ταινίες Martial Arts των τελευταίων ετών...!





ዞር




Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger