Phone Booth

 Ο Stu Shepard (Colin Farrell) ένας φαινομενικά επιτυχημένος ατζέντης καλλιτεχνών, αλλά   σίγουρα ανειλικρινής,  χρησιμοποιεί τον  τελευταίο τηλεφωνικό θάλαμο της Ν.Υόρκης κάθε μέρα για να μιλα στην ερωμένη του Pamela (Katie Holmes ).'Ετσι ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί η κλήση απο την σύζυγο του Kelly (Radha Mitchell).
 Μια συνηθισμένη μέρα και ενώ έχει μόλις τελειώσει το τηλεφώνημα του στην Pamela το τηλέφωνο ξαναχτυπά, απ' την άλλη άκρη της γραμμής ακούγεται μια αινιγματική φωνή που τον απειλεί πως αν κλείσει το ακουστικό μαζί θα τελειώσει και η ζωή του...Και το αρρωστημένο παιχνίδι του δολοφόνου μόλις ξεκίνησε...
 Ταινία δράσης από τις αρκετά καλές, γρήγορη με αγωνία και δράση, αν και στατική στα περισσότερα από τα 80 λεπτά που μόλις διαρκεί, σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα αν δεν την έχετε δει. Ο Farrell σε ένα δυναμικό ρόλο πλαισιώνεται από τον πολύ καλό και ξεχωριστό Whitaker και την...φωνή του  Sutherland, εξίσου άπαιχτη με τον ίδιο να συμπληρώσω. Δεν ενδείκνυται για κλειστοφοβικούς σε καμιά περίπτωση!









ዞር
  
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger