Green Lantern

Ο πιλότος  Hal Jordan (Ryan Reynolds) παίρνει ένα απροσδόκητο δώρο από ένα ετοιμοθάνατο εξωγήινο, ένα δαχτυλίδι.
Η κατοχή του , του δίνει απεριόριστες δυνάμεις και μεταμορφώνεται στον Green Lantern, μαζί με τους υπόλοιπους Lanterns του γαλαξία καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα θανάσιμο εχθρό, τον Parallax.
 Ο νεότερος Lantern και πρώτος άνθρωπος που φοράει το δαχτυλίδι θα παίξει ρόλο-κλειδί στην εξόντωση του εχθρού της Γης και μαζί θα γίνει ο σπουδαιότερος Green Lantern που υπάρχει... 
 Ναι ναι ναι...γνωρίζουμε και αντιλαμβανόμαστε την αναγκαιότητα ύπαρξης και αυτού του γαλαξιακού υπέρ-ήρωα δεν καταλαβαίνουμε γιατί θα έπρεπε να το δούμε σε ταινία απ' την άλλη ???
 Ξοδεύονται αμέτρητα εκατ. ευρώ, δε λέω κάτι βγάζουν, αλλά μη κάνετε τόσο κρα ότι στερέψατε από ιδέες και τους βαφτίσαμε όλους "εξωγήινους" , έχει καταντήσει σαν το Ελληνικό κοινοβούλιο που κάθε celebrity  που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει καθίσει και ένα φεγγάρι στα έδρανα...Νισάφι!
 Άπειρα εφέ, πρασινάδα γέμισε η οθόνη και το χαμόγελο του Reynolds αφήνει δεύτερο και κατά ιδρωμένο τον δικό μας Σάκη...Α! δε μ' άρεσε να πω κλείνοντας, αλλά έρχεται και δεύτερο, άντε να δούμε!!!






ዞር  
 
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger