Bates Motel

 Για τους λάτρεις του "Ψυχώ" το Movies on me παρουσιάζει την σειρά, prequel του έργου, Bates Motel. Η ιστορία πίσω από την προβληματική οικογένεια δολοφόνων που κατέκλησε το παγκόσμιο κοινό ως ταινία απο τον Χίτσκοκ.

 Η σειρά παρουσιάζει τα συμπλέγματα και του δεσμούς μίας οικογένειας διαφορετικής από τις άλλες. Από τα πρώτα επεισόδια είναι εμφανές ότι κάτι δεν πάει καλά. Μετά τον τραγικό θάνατο του συζύγου της Norma Bates εκείνη αποφασίζει να αγοράσει ένα μοτέλ στα περίχωρα της ειδυλλιακής παραθαλάσσια πόλης, White Pine Bay, αναζητώντας ένα νέο ξεκίνημα. Καθώς η Norma και ο Norman έχουν βολευτεί στο νέο τους σπίτι, ανακαλύπτουν ότι αυτή η πόλη δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται, και οι ντόπιοι δεν είναι ιδιαίτερα ανοιχτοί να τους αποκαλύψουν τα μυστικά τους. Της οικογένειας Bates όμως δεν της αρέσει να την περιπαίζουν και θα κάνει ότι χρειάζεται για να επιβιώσει και να προστατεύσει τα δικά της μυστικά.

 Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου και φτάνει στο τέλος της. Από το τέταρτο επεισόδιο κιόλας έγινε επίσημο ότι θα συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν. Στο cast της σειράς, εκτός από τους 2 κύριους χαρακτήρες της οικογένειας Bates, συμπεριλαμβάνονται, ο Max Thieriot στο ρόλο του, αδελφού του Bates, ο Nestor Carbonell (Lost) στο ρόλο του νευρικού σερίφη Alex Romero, ο Mike Vogell ως Zach Shelby, η Olivia Cooke ως Emma Decody μια φίλη της Norma και άτομο με ειδικές ανάγκες και την Nicola Peltz (The Last Airbender). 


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger